Nàstic

futbol

Nàstic

La línia està marcada

Nàstic. El migcampista Eddy reconeix que l’equip hauria d’alliberar-se de la pressió setmanal de les victòries i les derrotes, i confia que la feina de l’equip arribi a bon port

Les muntanyes russes dels resultats que ha experimentat el Nàstic han portat l’equip a estats d’eufòria i depressió constants. El conjunt grana no ha pogut aconseguir dos bons resultats seguits darrerament i això ha afectat l’estat d’ànim de l’equip.

“És una categoria molt difícil i no podem estar pendents de si ara guanyem i ara perdem perquè es guanyarà i es perdrà constantment durant tot el curs”, reconeix el migcampista Eddy Silvestre. “No ens ha d’influir tant, no hem de tenir tants alts i baixos. Ni tanta eufòria ni tant catastrofisme”, hi afegeix Eddy, que confia en la feina de l’equip: “Això és una carrera de fons i hem d’anar a poc a poc. Per tant, hem de seguir en la mateixa línia perquè estem fent una molt bona feina durant la setmana.”

D’altra banda, el comitè de competició ha retardat la seva decisió sobre el recurs presentat per l’Osasuna en relació amb el partit suspès que s’havia de disputar el divendres 1 de desembre. El comitè havia de prendre una decisió aquesta setmana i no ho farà fins la vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)