Girona

Johan mojica

jugador del girona

Una versió gairebé perfecta

Mojica. Titular al carril esquerre del Girona en els dos últims partits de lliga, el futbolista colombià ha afegit a la seva vocació ofensiva una millora del rendiment en la parcel·la defensiva

Johan ha encadenat dos partits de titular i jugant els noranta minuts per segona vegada aquesta temporada. El futbolista colombià no tenia aquesta continuïtat des de les jornades 4 i 5, quan el Girona es va enfrontar amb el Sevilla (0-1) i el Leganés (0-0-). Des de llavors, Mojica ha alternat titularitats amb altres partits en què Aday li ha guanyat la partida en la sana competència per ocupar el carril del Girona aquest curs: “He fet la meva feina bé quan m’ha tocat participar i he intentat aportar les coses que se’m demanaven des que vaig arribar al Girona. La continuïtat i la confiança que m’ha mostrat el tècnic en aquests últims partits m’ha ajudat molt. Em sento amb ritme i amb ganes de seguir aportant i creixent”, destaca Mojica. Durant el període d’intermitència al terreny de joc, el jove futbolista ha sabut créixer i corregir un dels seus principals dèficits al camp, com és l’extremada –i molts cops encertada–, vocació ofensiva i la poca rigorositat defensiva: “En aquest apartat, he anat fent passos a poc a poc, i ara s’ha notat la millora perquè se m’ha donat l’oportunitat de jugar. Estic content perquè tant en l’aspecte defensiu com ofensiu crec que estic fent actuacions completes, i espero continuar-les fent i així ajudar l’equip.”

La comunicació, clau

En la millora del rendiment defensiu, Mojica té clar que les xerrades i els consells de l’entrenador li han servit per millorar en aquest aspecte: “Hem parlat molt, i l’entrenador és una persona que m’ha ajudat molt en el meu creixement futbolístic i també personal. He estat obedient en tot el que m’aconsellava i els resultats s’han produït. Això em fa ser feliç i m’anima a continuar”, diu el carriler colombià, conscient que la seva millor versió és a prop i que per aconseguir-la no pot aixecar el peu de l’accelerador.

EL PROTAGONISTA

En defensa he fet passos a poc a poc i ara es nota la millora perquè he pogut tenir continuïtat. Crec que he fet actuacions força completes
He obeït les indicacions del tècnic i els bons resultats s’han produït. Això em fa ser feliç
Johan Mojica
Jugador del Girona

Acumular més punts contra un rival “molt madur”

Mojica també va valorar el bon moment de forma tant del Girona com del rival, el Getafe. Dels de Montilivi, el futbolista colombià va deixar clar quin és l’objectiu deixant de banda la possibilitat d’assolir llocs europeus aquesta jornada: “El nostre pensament és estar al més amunt possible en la classificació i allunyar-nos de la zona perillosa. El que sabem segur és que no volem ocupar els tres últims llocs de la classificació. Ara ens ve un partit molt important, com ho va ser el de l’Espanyol. És un duel per fer un nou salt endavant i agafar més confiança de la que l’equip ja té.” Sobre les baixes en defensa i al mig del camp que té el Girona per aquesta jornada, Mojica es va mostrar convençut que la plantilla té relleu: “Tenim companys en aquestes posicions que s’entrenen molt bé i això em dona confiança i tranquil·litat.” Sobre el Getafe, el jugador del Girona en va destacar l’ordre tàctic: “Són un equip molt madur i complet, i per això tenen els punts que tenen. Hem de fer respectar el nostre estadi i posar-hi la intensitat dels últims partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)