Reus

Sense l’intocable

Reus. Jorge Miramón, que havia disputat tots els minuts de la lliga, va ser baixa al camp del Tenerife per una lesió al quàdriceps de la cama dreta que farà que es perdi algun partit més

Jorge Miramón va notar en un dels entrenaments previs al partit del Reus de diumenge a Tenerife unes molèsties a la cuixa dreta i per això no va entrar en la convocatòria i es va perdre els primers minuts de la temporada. L’aragonès, consolidat com a lateral dret –malgrat que la seva posició natural és més avançada– i com un dels jugadors més en forma de l’equip roig-i-negre, havia disputat sencers els disset partits anteriors a la visita a l’Heliodoro Rodríguez López. No va ser fins ahir que el Reus va confirmar que Miramón té una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta que, en principi, el tindrà de baixa algun partit més. De totes maneres, el comunicat difós pel Reus és optimista i no es descarta que pugui participar en els pròxims enfrontaments de l’equip roig-i-negre. En qualsevol cas, caldrà seguir-ne l’evolució. Sense Miramón, Campins ocuparà el lateral dret, tal com ja va fer el camp del Tenerife (3-0). Així, ja no queda cap jugador del Reus que hagi participat en tots els partits de lliga. A més de Miramón, Jesús Olmo i Gus Ledes només se n’han perdut un.

Joguines per entrades

El Reus s’ha adherit a la campanya Els seus drets en joc. Campanya de recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes de la Creu Roja. Tots els aficionats que comprin una joguina nova, no bèl·lica i no sexista a la botiga de joguines Somnis i l’entreguin a la mateixa botiga, rebran dues entrades per al partit entre el Reus i l’Alcorcón del 6 de gener bescanviant el tiquet de compra a la botiga oficial del Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)