Girona

Bernardo fa un pas endavant

Actius. El central colombià, que tot just feia deu dies s’havia fet una lesió muscular contra l’Alavés, va participar en l’entrenament que el Girona va fer ahir a Riudarenes. També s’hi va afegir Larry Kayode, que s’ha perdut tres partits

Bernardo Espinosa va ser la gran novetat en l’entrenament que el Girona va fer ahir al matí a Riudarenes. El colombià, un dels tres centrals que va començar la lliga i que van ser baixa a Cornellà-el Prat, era el que tenia l’expectativa de tornar abans a l’equip. Es va fer una lesió al bíceps femoral en la primera part del partit contra l’Alavés, tot i que el club no va revelar l’abast del problema. El colombià va demanar ell mateix el canvi, abans de rebre més fort, i tot just deu dies després d’haver hagut de deixar el camp amb llitera, va treballar ahir amb els seus companys. S’haurà de veure, però, si Pablo Machín el veu a punt per al Girona-Getafe de diumenge o prefereix demorar el seu retorn i mantenir la confiança en Ramalho, Juanpe i Timor a l’eix de la defensa.

També es va reintegrar als entrenaments Kayode, que es va lesionar en la sessió prèvia al Llevant-Girona de copa i es va perdre també els partits de lliga contra l’Alavés i el Girona. Tot i que es queixava d’un problema muscular, les diverses proves no van revelar cap lesió.

A més dels lesionats Alcalá, Muniesa i Kayode, tampoc van completar amb normalitat l’entrenament Pere Pons –baixa per sanció diumenge– i Juanpe, que s’ha perdut alguns entrenaments però que està a punt per competir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)