Barça B

Per sortir a la superfície

Barça B. El Barça B visita el Cadis, que és l’equip més en forma de la lliga, amb l’objectiu de donar continuïtat a la victòria contra l’Sporting i començar a distanciar-se de la zona de descens

El Barça B va trencar la rutina de la decepció amb la victòria de divendres passat contra l’Sporting. Va ser un moment d’alliberament. Tota la tensió acumulada, després de vuit jornades sense cap alegria, va esvair-se. Els tres punts van ser vitals. Una bombolla d’oxigen que va permetre a l’equip sortir de la zona de descens. Val a dir, però, que les reserves d’aire són limitades i, per respirar bé, cal sortir a la superfície. I això només s’aconseguirà amb bons resultats. Avui, doncs, seria bo tornar del Ramón de Carranza amb alguna recompensa al sac.

Visitar Cadis, això sí, és un repte majúscul per als nois de Gerard López. El quadre entrenat per Álvaro Cervera és l’equip més en forma de les dues categories del futbol professional espanyol. Els fets així ho testimonien. Els grocs encadenen set victòries i una va servir per eliminar de la copa –remuntant un 1-2 en contra– un rival de primera com el Betis (3-5). Lluny queda un tram fatídic de calendari en què van encadenar vuit jornades sense guanyar. Si per al Barça B el partit d’avui es veu com una oportunitat de començar a distanciar-se de la zona perillosa, per al Cadis les perspectives són molt més grandiloqüents: assaltar el lideratge, que és a només un punt.

El principal contratemps per a Álvaro Cervera són les lesions, ja que a les baixes habituals s’hi sumen els mitjos José Mari i Abdullah, de manera que l’entrenador tindrà un maldecap si vol donar continuïtat al sistema amb una línia de tres mitjos que tan bons resultats li ha reportat el darrer mes i mig. Caldrà veure com ho resol, tot i que és força probable que recorri al 4-4-2.

El tècnic del Barça, d’altra banda, afronta el partit amb optimisme després d’un darrer triomf “que feia falta perquè l’equip veiés que era capaç de reproduir al camp el que feia bé als entrenaments”, afirma. Gerard López, amb tot, recorda els precedents: “El Cadis és l’equip més en forma de segona [...], però sabem que si fem un partit en la línia dels que vam fer a Valladolid, Granada o Pamplona, tindrem possibilitats de guanyar.”

L’AVANTMATX

Sabem que si fem un partit com els que vam fer a Valladolid, Granada o Pamplona, tindrem possibilitats de guanyar
Gerard López
entrenador del barça b
Els filials no juguen amb la classificació. El Barça B ens pot oferir una cara bona o una de dolenta
Álvaro Cervera
entrenador del cadis

Vitinho, amb molèsties al pubis, és baixa

Gerard López no podrà disposar en el partit d’avui de Vitinho, que té unes molèsties al pubis i va rebre la baixa abans que es publiqués la convocatòria. L’interior que ha entrat en la llista, doncs, ha estat el juvenil Monchu. El tècnic blaugrana, en tot cas, ha recuperat dos jugadors: Marc Cardona i Santi Bueno, que van rebre l’alta mèdica i han deixat enrere els problemes físics. El central uruguaià, en tot cas, no va entrar en la llista de 18 homes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)