Reus

Prova de força

Reus. Refer-se de la clara derrota al camp del Tenerife i demostrar que estan al nivell dels primers classificats, doble repte dels roig-i-negres en la visita aquesta tarda del poderós Granada

El Reus té aquesta tarda un partit significatiu al seu estadi. La setmana passada, al camp del Tenerife, va encaixar una derrota més àmplia del que està acostumat (3-0), de manera que avui ha de demostrar que no el va afectar més del compte. A més, l’equip d’Aritz López Garai, situat a la zona mitjana, a la mateixa distància (5 punts) de les places de fase d’ascens que de la zona de descens, està en un punt de la competició en què encara es pot perfilar com a candidat a l’ascens, i avui és un bon dia per reivindicar-se. El visita un dels primers classificats, el Granada, un equip fet per tornar a primera divisió, categoria que va perdre al final de la temporada passada, i que es presenta com un oponent ideal perquè el Reus demostri que se l’ha de continuar tenint en compte.

El Granada s’ha mostrat irregular fins ara. No va començar bé –la primera victòria la va aconseguir en la sisena jornada–, després va guanyar sis partits en set jornades que el van situar a la zona alta, i ara, quan havia de consolidar-se en la zona d’ascens directe, només ha guanyat dos dels sis últims partits, tots dos al seu estadi. A camp contrari, on no se sent tan còmode, només ha guanyat dos partits. Els andalusos tenen avui una baixa sensible, la de Darwin Machís, un dels seus futbolistes més perillosos en atac, autor de sis gols.

El Reus, per la seva banda, mantenia la seva habitual línia regular abans de perdre a Tenerife, i és aquesta fiabilitat la que espera recuperar avui. “Mai hem estat vulnerables en intensitat, al contrari. Sempre hem estat molt fiables, però l’altre dia no ho vam ser. Hem fet autocrítica. Creiem que va ser un accident i que hem après la lliçó”, va afirmar ahir López Garai.

LA PRÈVIA

A Tenerife no vam fer el partit que volíem, no vam ser fiables com sempre. Hem fet autocrítica i hem treballat perquè no es repeteixi
Aritz López Garai
entrenador del reus
Anem a un camp molt complicat i haurem de competir al màxim, des del primer minut. Només guanyarem si ho fem tot bé
José Luis Oltra
entrenador del granada

Miramón, descartat; Fran i Máyor, dubtes

El Reus tindrà avui les baixes segures i ja sabudes de Ricardo Vaz i David Querol, i alguns dubtes. Està gairebé descartat Jorge Miramón, que està pendent de fer-se més proves per saber l’abast exacte de la lesió al quàdriceps de la cama dreta, i el més segur, tal com va deixar entreveure ahir Aritz López Garai, és que tampoc se’l forci per al següent partit, dimecres vinent contra el Còrdova, i que no torni fins al gener. Per altra banda, Máyor i Fran Carbia, lesionats últimament, ja estan gairebé al cent per cent, tot i que el tècnic basc tenia ahir dubtes de si convocar-los per al partit d’avui. Pel que fa a Vitor, titular a Tenerife per primera vegada, López Garai diu que va acabar el partit sense dolors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)