Reus

I tal dia farà un any

Reus. Partit avorrit i sense història entre dos equips que van gastar més energies a guanyar pilotes dividides i no cometre errades sobre un terreny de joc irregular que no pas a atacar

REUS 0 GRANADA 0

REUS:Edgar Badia; Campins, Atienza, Olmo, Migue; Carbonell, Gus Ledes, Juan Domínguez; David Haro (Borja Fernández, 85’), Vítor Silva (Cámara, 77’) i Lekic (Edgar Hernández, 69’).GRANADA:Javi Varas; Víctor Díaz, Chico Flores, Germán, Álex Martínez; Kunde, Montoro; Pedro (Alberto Martín, 90’), Espinosa (Rey Manaj, 64’), Joselu; i Adrián Ramos (Antonio Puertas, 73’).ÀRBITRE:Díaz de Mera Escuderos.T.G.:Al local Gus Ledes, i als visitants Adrián Ramos, Kunde, Rey Manaj i Joselu.PÚBLIC:1.991 espectadors.

El virtuós Vítor Silva va abandonar capcot el terreny de joc en el minut 77, contrariat per no haver pogut disfrutar, per haver estat incòmode sobre un terreny de joc irregular i en un partit amb més pilotes dividides que fluïdesa, amb més intensitat per no cometre errades i defensar que no pas risc per fer mal en atac. La imatge del portuguès camí de la banqueta era la que millor explicava el partit d’ahir entre el Reus i el Granada, avorrit, sense accions ofensives destacades i que, clarament, no passarà a la història. El 0-0, si més no, serveix al Reus per recuperar bones sensacions defensives després de la desfeta de Tenerife i per mantenir-se ben situat a la zona mitjana. Va perdre, però, una bona oportunitat per reivindicar-se contra un dels rivals amb més potencial.

Aritz López Garai va tornar a situar un triple pivot al mig del camp –ahir amb Àlex Carbonell com a vèrtex endarrerit– i, per davant, Vítor amb llibertat però caient a l’esquerra i David Haro obert a la dreta. En punta, Lekic, que va tenir poques ocasions durant tot el partit perquè Chico Flores el va lligar curt. L’esquema del Reus, fet per tenir la pilota, no va donar fruits en la primera meitat, ja que el control el va tenir gairebé sempre el Granada, tot i que sense crear perill més enllà d’algun xut llunyà i una rematada de cap d’Adrián Ramos a centrada d’Espinosa (38’). El ritme era lent, la intensitat s’utilitzava per guanyar petites batalles al mig del camp i l’estat de la gespa no hi ajudava. El Reus, quan aconseguia trobar Vítor entre línies i David Haro amenaçava de guanyar l’esquena a la defensa, atemoria una mica més el Granada. Lekic, amb un xut desviat, va tenir l’única ocasió local amb cara i ulls (27’).

Una bona centrada de Kunde, a la qual no va arribar per molt poc Joselu (48’), i una rematada de Campins després d’un córner ben a prop del pal dret de la porteria de Javi Varas (52’) prometien més emocions per a la segona meitat, però va ser un miratge. El partit, de molt mal governar, es disputava sobretot al mig del camp, i quan s’arribava a les zones perilloses, o bé s’imposaven les defenses o bé s’escollia un xut llunyà, sempre molt innocents.

ELS VESTIDORS

És un empat just en un partit anivellat. En la primera part han estat intensos i no hem tingut possessió. Després hem millorat
La gespa no ens ajuda, perquè volem jugar la pilota. El club ho sap i aviat se solucionarà
Aritz López Garai
entrenador del reus
No crec que aquí es vegin mai grans espectacles. El Reus té clar a què juga i s’hi pateix molt
José Luis Oltra
entrenador del granada

El Reus assoleix la meitat dels cinquanta punts

El Reus, tot i que voldria arribar a la part final de la temporada lluitant per objectius més ambiciosos que el curs passat, es marca com a primer objectiu, com tots els equips de segona A, arribar com més aviat millor als 50 punts, que són els que al juny garanteixen la permanència. Ahir, a falta encara de dues jornades per acabar la primera volta, l’equip roig-i-negre va assolir la meitat de la xifra, els 25 punts. Per arribar a l’equador de la competició, al Reus li falta la visita al camp del Còrdova, un partit que es disputarà dimecres que ve a les 9 del vespre al Nuevo Arcángel, i, després de l’aturada nadalenca, rebre l’Alcorcón al municipal el dia de Reis a les 8 del vespre. Després, l’equip d’Aritz López Garai tornarà a jugar a casa per encetar la segona volta amb la visita del Lugo i, seguidament, hi haurà el partit de màxima rivalitat al terreny de joc del Nàstic. És un tram de competició clau si vol postular-se com a aspirant a lluitar per les primeres posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)