Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Incompareixença desestimada

Nàstic. Competició rebutja la denúncia de l’Osasuna ja que recorda que el partit no va ser oficialment fixat per a l’endemà de la suspensió i que el club grana no tenia l’obligació de quedar-se, però sí de procurar-ho i per això el multa

El Nàstic no perdrà els punts del partit contra l’Osasuna suspès l’1 de desembre per la nevada que va caure a Pamplona. El comitè de competició va desestimar ahir la denúncia del club navarrès per incompareixença del Nàstic per haver-se negat a jugar l’endemà, ja que recorda que el partit no va ser fixat de manera oficial ni estava garantit que les condicions meteorològiques milloressin. Assenyala, a més, que el club grana, que va tornar a Tarragona just després de la suspensió, no tenia l’obligació de quedar-se a Pamplona, però com que la reglamentació sí que diu que el club visitant “procurarà” quedar-se a la localitat on es disputa el partit i el Nàstic s’hi va negar, li imposa una multa de 602 euros. L’Osasuna presentarà un recurs al comitè d’apel·lació, tot i que vistos els arguments de competició no és fàcil que prosperi. Ara és la LFP la que haurà de fixar el dia i l’hora del partit.

La tercera samarreta

Mentrestant, el Nàstic ha presentat la tercera samarreta, fruit d’un concurs entre els aficionats. És groga i té la bandera de Tarragona a la part frontal, i es podria estrenar en el derbi contra el Reus al Nou Estadi el 21 de gener. Abans, però, els grana estan centrats en la visita de l’Osca de dissabte, un partit que es perdran Xavi Molina, per sanció, i Javi Jiménez, per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)