Barça B

Un Nadal per a l’autocrítica

Barça B. La plantilla del filial blaugrana, que tancarà l’any instal·lat en zona de descens, es responsabilitza de la mala situació i apel·la al bon nivell del bloc per revertir la situació

L’any ha acabat malament al Barça B. Després de la derrota de dimarts contra l’Albacete (0-1), al vestidor blaugrana tot eren cares llargues. L’equip comença les vacances de Nadal situat en zona de descens i en una dinàmica de resultats –eventualment també de joc– dolenta, ja que només ha guanyat un dels últims onze partits (8 punts de 33). Després d’un inici de lliga irregular però positiu, a l’equip de Gerard López se li ha entravessat la competició, un fet que preocupa el cos tècnic i els jugadors, ja que habitualment els filials van de menys a més i aquest no és el cas. El Barça B, amb tot, ha perdut cinc dels últims set partits i afronta l’aturada nadalenca amb el propòsit d’abstreure’s de la situació però sense oblidar l’autocrítica.

El missatge d’un dels pesos pesants de l’equip, Carles Aleñá, després de la derrota al Mini és molt clar: els jugadors han d’assumir responsabilitats i revertir la situació. “Ara ens està costant molt més que al principi de la temporada i hem de veure els errors que cometem; amb l’equipàs que tenim no podem estar tan avall”, afirmava el maresmenc, que era taxatiu: “Som els màxims responsables de la situació, la culpa és dels jugadors i no de l’entrenador, sabem que no estem bé.” A l’hora de fer el diagnòstic, Aleñá té clar que cal millorar en diferents aspectes: “Som autocrítics i sabem que els errors són cosa nostra. Hem de millorar en el joc, de tres quarts de camp cap endavant ens falta l’última passada i generar més ocasions. A més, ens marquen amb poc. Som un filial i n’hem d’aprendre.” Aleñá. amb tot, no creu que facin falta reforços d’hivern: “Si n’hi ha estarem encantats, però no crec que siguin necessaris, ja que som el mateix equip que vam fer un inici de temporada espectacular.”

Hem de millorar i generar més ocasions. També evitar que ens marquin amb poc
Carles Aleñá
migcampista del barça b
Ens està costant molt més que al principi i hem de ser autocrítics, perquè amb l’equipàs que tenim no podem estar tan avall

El dia 30, tornada a la feina

La plantilla del Barça B va fer ahir la darrera sessió d’entrenament i el dinar de Nadal i ara tindrà deu dies de vacances. Gerard López ha citat els seus homes el pròxim 30 de desembre, en què tornaran a la feina amb una doble sessió de treball. Tot plegat, per preparar el partit de lliga del dia de Reis a Saragossa (20.30 h), que serà el darrer de la primera volta. El rival també viu una situació compromesa, ja que tot i aspirar a l’ascens, té només 3 punts més que els blaugrana. Després, al Barça B l’espera un calendari d’allò més exigent, ja que la segona volta arrenca amb tres partits contra conjunts de qualitat que, tot i disposar de blocs de quirats, estan fora d’una zona d’ascens a la qual volen accedir. Els blaugrana rebran el Valladolid (vuitè), visitaran l’estadi del Tenerife (onzè) i després se les hauran amb el Granada (setè).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)