Reus

La clatellada més forta

Reus. L’equip roig-i-negre, que mai havia perdut per més de tres dianes, va encaixar la seva golejada més gran al camp del Còrdova (5-0)

Si hi ha una cosa que ha caracteritzat el Reus des que va aconseguir l’ascens a segona divisió A, aquesta ha estat la seva solidesa. A l’equip roig-i-negre li ha costat Déu i ajuda marcar, però els rivals solien topar contra un mur. És per això que la golejada de dimecres a Còrdova (5-0) resulta tan cridanera.

De les dinou derrotes que l’equip del Baix Camp ha encaixat des que juga al futbol professional, mai no n’havia rebut una de tan contundent. De fet, la temporada passada mai va perdre per més d’un gol de marge, i els pitjors precedents són el partit contra l’Oviedo i el Tenerife d’aquest curs, que van acabar amb un 3-0 en contra. Aritz López Garai, amb tot, va mostrar-se decebut amb la derrota dels seus al Nuevo Arcángel –“No hem estat mai en el partit”–, però alhora va demostrar tenir moltíssima fe en el bloc que entrena: “Confio plenament en els meus jugadors, ara no queda cap altra cosa que descansar i tornar bé a la competició.”

L’equip, tot i això, va fer ahir la darrera sessió d’entrenament i no tornarà a la feina fins al pròxim 29 de desembre.

Girona-Reus 1-0
Osca-Reus 2-1
Reus-Llevant 0-1
Alcorcón-Reus 1-0
Reus-Còrdova 1-2
Reus-Elx 0-1
Valladolid-Reus 1-0
Numància-Reus 1-0
Reus-Girona 1-2
Lugo-Reus 1-0
Reus-Osca 0-1
Còrdova-Reus 1-0
Almeria-Reus 1-0
Oviedo-Reus 3-0
Reus-Rayo 0-2
Cadis-Reus 1-0
Tenerife-Reus 3-0
Còrdova-Reus 5-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)