Nàstic

futbol

Nàstic

El senyor repte de fer un salt abans de Nadal

2a divisió A. El Nàstic rep el líder amb la fita d’oblidar el mal partit a Lleó i obtenir un triomf que l’acosti a la zona tranquil·la

El Nàstic és l’equip que hi ha just per sobre de la zona de descens. La darrera derrota a Lleó, en un mal partit dels grana, va fer que el conjunt tarragoní se situés ben a prop de la zona més compromesa de la taula. Per fortuna, els quatre equips que hi ha per sota ja han jugat el seu partit i ara els tarragonins tenen una bona oportunitat a les seves mans: marxar de vacances amb un coixí de 4 punts respecte al descens –i amb un enfrontament menys que la resta, ja que encara han de jugar contra l’Osasuna–. El repte, això sí, serà gran, ja que qui visita el Nou Estadi aquesta tarda a l’hora de la migdiada és el líder, un Osca que està enlluernant tothom en aquest primer tram de lliga i que vol donar continuïtat al seu bon moment. Val a dir, això sí, que els blaugrana solen patir un pèl lluny d’El Alcoraz, mentre que al Nàstic li costa guanyar com a local. Per fortuna, ho va fer en el darrer partit a casa contra el Sevilla Atlético i ara toca donar continuïtat a aquella victòria.

“Tenim molta il·lusió d’arribar a la fita dels 24 punts que ens vam marcar, amb un partit encara per disputar, i estem esperançats a aconseguir-ho”, va explicar ahir el tècnic grana, Rodri, que espera passar unes festes calmades: “Guanyar ens permetria fer aquest salt en la classificació i arribaríem al Nadal en una bona situació. A més a més, tot plegat seria la culminació de la bona feina que s’ha fet els darrers mesos.”

L’AVANTMATX

Tenim la il·lusió de guanyar i assolir els 24 punts; arribaríem al Nadal en una bona situació
A. Rodríguez ‘Rodri’
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
El Nàstic ha sortit d’una situació difícil i ha mantingut la bona línia. Haurem d’estar molt atents
Joan F. Ferrer ‘Rubi’
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)