Nàstic

Futbol

Nàstic

Un altre gener mogut

Nàstic. L’equip grana es torna a refiar dels reforços d’hivern, una solució habitual, per millorar el rendiment. Álvaro Vázquez, Aburjania i Matilla podrien ser els primers, però n’hi haurà més

El Nàstic és un habitual del mercat d’hivern, i aquesta temporada no serà cap excepció. El fet que ja hi hagi hagut un canvi d’entrenador i que es vulgui donar continuïtat a l’actual –Antonio Rodríguez va substituir Lluís Carreras en les primeres jornades– fa que ara mateix es vegi l’arribada de reforços com la solució per millorar el rendiment de la plantilla. Després de quedar-se a les portes de primera divisió fa dues temporades i de patir fins al final per salvar-se en la passada, a Tarragona esperaven una temporada tranquil·la per tornar a situar l’equip entre els millors, però el mal inici de lliga no s’acaba de revertir i tanca l’any a un sol punt de les places de descens, amb el partit pendent, això sí, contra l’Osasuna.

El Nàstic vol reforçar totes les línies, si pot ser amb dos futbolistes. El primer a arribar al club grana serà, molt probablement, el davanter Álvaro Vázquez, que no compta per a Quique Sánchez Flores a l’Espanyol i que s’incorporaria cedit al Nàstic. El maresmenc s’afegiria a una davantera grana amb força recursos, ja que també hi ha Manu Barreiro, Uche, Dongou, Stéphane Emana i Juan Delgado. L’únic problema és que Uche no acaba de tenir continuïtat per culpa de les lesions –no va acabar l’últim partit, contra l’Osca, per un problema muscular–, i per això el club grana busca un altre jugador d’atac per reforçar la plantilla. El mig del camp també ha de ser apuntalat, i ja hi ha dos futbolistes ben situats. Un és Javi Matilla, exjugador del Vila-real, el Betis i l’Elx entre d’altres i que, sense equip des de l’estiu, fa dies que s’entrena amb el Nàstic, i l’altre, Giorgi Aburjania, que ja va vestir la samarreta grana en la segona part de la campanya 2015/16 abans de fitxar pel Sevilla Atlético, un equip que ara no li dona minuts. Finalment, el Nàstic també voldria un parell de defenses, sobretot un central.

A partir de les arribades es determinaran les sortides, però futbolistes com Carlos Blanco, Juan Muñiz, Tete Morente, Zahibo i Sandro Toscano tenen molts números per deixar el club tarragoní.

SORTIDES

Blanco, Muñiz, Tete Morente, Zahibo i Sandro tenen números per marxar
2016/17 (2a A):
Achille Emana Manu Barreiro Luismi Sánchez Bruno Perone
2015/16 (2a A):
Aníbal Zurdo Giorgi Aburjania Juan Muñiz Levy Madinda Daisuke Suzuki
2014/15 (2a B):
Pol Bueso Xisco Muñoz
2013/14 (2a B):
Iván Aguilar Adri Cuevas Piojo Hernández
2012/13 (2a B):
Jesús Perera Javi Martínez Marc Martínez Arnau Tobella
2011/12 (2a A):
Dani Ábalo Hugo Bargas Mikel Orbegozo
2010/11 (2a A):
Felipe Sanchón Álex Bergantiños Borja Viguera Tuni Adrover
2009/10 (2a A):
Mauricio Arroyo
2008/09 (2a A):
José Mari Romero Nebojsa Marinkovic Gabriel Fernando Atz

INCORPORACIONS

El Nàstic vol reforçar totes les línies i, si pot ser, amb més d’un futbolista

Nou altes els dos últims hiverns

Els dos anteriors mercats d’hivern han estat clau per a la millora en el rendiment de la segona volta del Nàstic. La temporada passada, amb l’equip lluitant a la zona baixa, el club va incorporar al gener quatre jugadors –Achille Emana, Manu Barreiro, Luismi Sánchez i Bruno Perone– que van enfortir un Nàstic que es va acabar salvant. Però el Nàstic no només fitxa quan les coses van malament. Fa dos anys, amb l’equip a la zona alta de segona A després de pujar de segona B, cinc van ser els fitxatges d’hivern –Giorgi Aburjania, Levy Madinda, Daisuke Suzuki, Aníbal Zurdo i Juan Muñiz–, que, en línies generals, van tenir un bon rendiment. En els anteriors mercats d’hivern, el Nàstic va fer sempre al voltant de tres fitxatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)