Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Dos reforços de cop

Nàstic. El club grana arriba a un acord amb el central César Arzo, amb experiència a primera i que últimament ha jugat al Kazakhstan, i fa oficial el fitxatge de Matilla, que estava a prova

El Nàstic vol reforçar totes les línies en el mercat d’hivern i de moment ha començat per la defensa i el mig del camp. El club tarragoní va anunciar ahir que ha arribat a un principi d’acord amb el defensa central César Arzo i ha incorporat fins al juny el migcampista Javi Matilla, que feia algunes setmanes que s’entrenava a prova.

Nascut fa 31 anys a Vila-real, César Arzo té experiència a primera divisió amb l’equip de la seva ciutat –hi va debutar molt jove, el curs 2002/03–, a més del Recreativo, el Múrcia i el Valladolid. També ha jugat a segona A amb el Saragossa, entremig d’un periple per diversos clubs com ara el Gant belga, el Beitar de Jerusalem, l’AEK d’Atenes i el Kairat Almaty del Kazakhstan, amb el qual ha jugat els dos últims anys i del qual s’ha desvinculat recentment. Ara falta tancar els tràmits burocràtics per tal que pugui signar el nou contracte. Amb Xavi Molina ressituat al mig del camp, Bruno Perone i Suzuki que no troben el nivell esperat i Carlos Blanco que no compta per al tècnic –podria ser una de les sortides del gener–, el Nàstic volia reforçar l’eix de la rereguarda. De fet, no es descarta algun altre fitxatge defensiu.

Matilla, per la seva banda, ha d’aportar qualitat, visió de joc i arribada al mig del camp. El futbolista de Toledo, de 29 anys, va jugar a primera amb el Vila-real i el Betis, i a segona A amb l’equip andalús, el Múrcia i l’Elx, el seu últim equip, amb el qual va acabar el contracte el juny. Álvaro Vázquez, la cessió del qual per part de l’Espanyol està a punt de tancar-se, serà el pròxim reforç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)