Girona

Futbol

Primera divisió

Any nou, banquetes noves

Un dels avantatges del Girona en la tornada a la feina és, d’una banda, el bon coixí de punts aconseguit en el primer tram de la temporada i, de l’altra, i encara més important, el rodatge de l’equip i la coneixença entre els jugadors i el tècnic. En altres clubs de la competició, en canvi, la situació en la classificació és més delicada i fins i tot n’hi ha que amb l’any nou també estrenaran entrenador.

Un d’aquests equips és Las Palmas, que finalment, després d’un final d’any ple de dubtes, mals resultats i incògnites, ha arribat a un acord amb Paco Jémez perquè agafi les regnes de l’equip. En aquest sentit, Las Palmas va ser un dels clubs més matiners a tornar-se a posar les botes i trepitjar el verd, d’una banda condicionat pel duel de copa de demà i, de l’altra, perquè el nou entrenador tingués el màxim de dies per començar a desplegar la idea de joc que vol aplicar al conjunt canari. A Las Palmas, més enllà del nou màxim responsable de l’equip, també han aterrat noves peces que cal adaptar, com per exemple el migcampista Peñalba.

Al Sevilla l’inici d’any i la tornada als camps d’entrenament també han estat intensos. El club de Nervión va prescindir de Berizzo en el darrer partit de l’any i l’aposta pel nou entrenador és força arriscada. L’escollit ha estat Vincenzo Montella, tècnic italià amb una trajectòria de set temporades a les banquetes i sense experiència en la lliga espanyola. El període inicial d’adaptació amb el seu equip també serà clau al conjunt sevillista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)