Girona

Girona

Primera divisió

“Sempre que et canvien penses que és injust”

Aday Benítez. El de Sentmenat ha desaparegut de l’onze des que el van canviar al camp del Betis, i en els quatre últims partits ha jugat 1, 1, 5 i 32 minuts

Amb deu titularitats en les tretze primeres jornades, Aday Benítez va guanyar inicialment la partida a Johan Mojica i, per descomptat, a Carles Planas en la lluita per fer-se amb el lloc al carril esquerre. Les coses, però, van fer un gir a partir de l’últim partit de novembre, al camp del Betis quan Aday va ser substituït en el minut 64 amb 0-1. Al de Sentmenat se li va veure a la cara i en els gestos que el canvi no li va agradar. “El jugador, quan el canvien, sempre pensa que és injust o que no li toca sortir del camp. I en calent, penses el que no has de pensar.” Sigui per l’enfadament o perquè Mojica ha respost quan l’ha substituït, el cas és que Aday ja no ha estat titular en cap dels quatre partits del desembre i la seva presència al camp ha estat testimonial: un minut contra l’Alavés, un al camp de l’Espanyol, cinc contra el Getafe i 32 a Ipurua, ja amb 3-1 en el marcador. “Des del camp del Betis que no he tornat a jugar estones llargues. Es una cosa que com a futbolista et fa mal i, personalment, m’ha fastiguejat. Però també tinc clar que l’únic que pot revertir aquesta situació soc jo mateix”, afirma.

És possible que el retard de Mojica en el retorn als entrenaments provoqui canvis. I que el càstig canviï de futbolista. “No. Jo vull jugar pels meus mèrits, no pas perquè li passi res a cap company. A més, també hi ha en Carles [Planas]. Tots treballem al màxim en els entrenaments per guanyar-nos la confiança del mister.” Curiosament, les últimes irrupcions a la gespa d’Aday han estat com a mitja punta. “Va ser la meva posició durant molts anys, però en aquest lloc hi ha molt bons jugadors al Girona i em veig més al carril. De tota manera, si cal jugar de davanter centre també ho faré”, afirma.

El partit a Mestalla

El Girona amb prou feines haurà tingut quatre dies per preparar un partit de molta exigència al camp del València. Els onze dies de vacances de l’equip han batut tots els rècords a primera. “Sempre van bé, les vacances. És la primera vegada que en tenim tantes, però som professionals i sabem què hem hagut de fer per arribar bé als entrenaments”, afirma el de Sentmenat, que té clar que ni ell ni cap company s’han pogut deixar anar per festes. “Si no et cuides, ho pagues, perquè es nota molt”, afirma.

Al Girona l’espera Mestalla després del desgavell a Eibar. “L’últim partit va ser un toc d’atenció per a tots. Ens van passar per sobre i va ser el nostre pitjor partit a primera. Ara ens toca un rival que, per categoria, encara és més complicat, però tenim la lliçó apresa.” Un primer test dels molts desplaçaments durs que esperaran el Girona en la segona volta: “És cert que quasi tots els grans ara els tindrem a fora. Jo estic segur que l’equip respondrà.” Aday considera que el València és un rival més que complicat. “Al desembre va baixar una mica, però duia una trajectòria gairebé perfecta. És un equip que fa molt bona pinta.”

UN CÀSTIG?

“Des del camp del Betis no he jugat estones llargues. M’ha fet mal i m’ha fastiguejat”

RETORN A L’ONZE?

“Jo vull jugar pels meus mèrits als entrenaments i no perquè li passi res a ningú”

LES VACANCES

“N’hem tingut moltes, però som professionals i sabem què fer per arribar bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)