Girona

A Mestalla, amb 140 aficionats

Cap a València. El Girona tanca el termini per adquirir entrades per al primer partit del 2018. Dos autocars sortiran demà al matí de Montilivi i diversos seguidors hi aniran pel seu compte

El Girona tindrà suport a les graderies de Mestalla en el primer partit del 2018, demà a la tarda (16.15 h), coincidint amb el dia de Reis. El club va posar entrades a la venda entre dimarts i ahir, a 25 euros cadascuna, i va tancar el termini amb 140 de venudes. D’aquestes 140, 38 les van distribuir les penyes oficials del club.

Els 140 aficionats animaran el conjunt de Pablo Machín des de les graderies de Mestalla. El club ha organitzat també un desplaçament d’aficionats en autocars, que sortiran de Montilivi demà a les 9 del matí i tornaran cap a casa després del partit. La previsió és fer dos autocars, perquè diversos dels aficionats que han adquirit l’entrada prefereixen fer el viatge pel seu compte. El preu del desplaçament en autocar és de 45 euros, que s’afegeixen als 25 euros de l’entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)