Girona

Kayode, encara no

L’equip. Machín treballa amb Pere Pons, Granell, Muniesa i Marlos, absents a Eibar, però perd el nigerià, pendent de la burocràcia abans de reintegrar-se

El Girona fa aquest matí a l’estadi de Montilivi l’últim entrenament, després del qual Pablo Machín facilitarà la llista de jugadors que se n’aniran cap a València, on demà l’espera el conjunt de Marcelino García Toral a Mestalla (16.15 h). El conjunt gironí va completar l’entrenament d’ahir amb la presència de Pere Pons, Àlex Granell, Marc Muniesa i Marlos Moreno, quatre jugadors que es van perdre l’últim partit del 2017, al camp de l’Eibar, i que ja van començar a treballar en el retorn després de les vacances de Nadal. Pablo Machín, en canvi, perd Larry Kayode, que encara no s’ha reintegrat al grup. El nigerià és va quedar més temps del compte al seu país per resoldre uns problemes burocràtics que s’han anat demorant i que li han impedit tornar a temps.

Sense Kayode, que havia participat en els dos últims partits de lliga després de superar una estranya lesió, Machín perd alternatives a la punta d’atac. El tècnic, en canvi, tindrà molt més marge al mig del camp, un cop recuperats Granell (baixa per sanció a Eibar) i Pere Pons. El tècnic també haurà de decidir si ja veu Muniesa en condicions de tornar a l’equip. El defensa lloretenc es va fer contra l’Alavés un trencament de la inserció distal del lligament tibioperoneal del turmell dret que li ha fet perdre tres partits, però haurà completat la setmana d’entrenaments amb el grup.

Vietto es veu preparat per debutar

X.M.

Luciano Vietto i Marcelino García Toral van ser les grans novetats de l’entrenament d’ahir del València. El tècnic es va reincorporar a l’activitat després d’uns dies inactiu per culpa d’un accident de trànsit. Vietto va ser presentat ahir i ja va participar en el primer entrenament. L’argentí, cedit al conjunt valencià per l’Atlético de Madrid fins al juny, es va posar a disposició de Marcelino per al partit de demà contra el Girona, que Zaza es perd per sanció. “Em trobo molt bé. M’he estat entrenant amb l’Atlético i estic bé”, va explicar el davanter. Vietto va explicar que el València ja s’havia interessat per incorporar-lo l’estiu passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)