Girona

Marcelino García Toral

Entrenador del València

“El Girona és un equip molt intens, que corre moltíssim”

L’inici de la roda de premsa del tècnic del València, Marcelino García Toral, va estar marcada per l’accident de trànsit que van tenir ell i la seva família el 23 de desembre. Visiblement emocionat, l’entrenador asturià va recordar els fets, va agrair les mostres de suport i va explicar que de mica en mica va superant una experiència traumàtica que li ha provocat algunes lesions físiques.

Centrat ja en l’aspecte estrictament esportiu, Marcelino va elogiar la feina feta pel Girona fins ara centrant-se sobretot en els registres obtinguts a fora de casa: “Han sumat dotze punts a domicili i ens exigiran molt, haurem d’estar molt atents.” Sobre el joc de l’equip de Pablo Machín, des de València també es va destacar la raresa del sistema de joc i la dificultat d’aturar el plantejament: “Són molt intensos i corren moltíssim. En defensa, la seva línia de cinc es mou molt bé i els seus carrilers són molt ofensius. És un equip diferent del que ens solem trobar en la lliga.

El tècnic també va voler rebaixar la pressió sobre un equip, el València, que fa tres jornades que no guanya: “Veig l’equip alegre i amb bona dinàmica en els entrenaments. Ens falta continuïtat en el joc durant els noranta minuts i una mica més d’encert en les àrees. Són coses que ja hem demostrat que sabem fer.”

Per últim, Marcelino es va mostrar molt satisfet amb el fitxatge de Luciano Vietto pel València, a qui ja veu a punt per poder ajudar i aportar coses des del terreny de joc.

BEN ESTUDIAT

“Ens exigiran molt. Són un equip amb coses diferents del que solem trobar-nos”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)