Barça B

Buscant desequilibri en el mercat

Els retocs desitjats. Gerard López, que admet l’interès per l’extrem del Betis Nahuel, espera que les noves incorporacions permetin a l’equip millorar en la presa de decisions a la zona ofensiva, allà on l’equip encalla

El rendiment irregular que ha tingut el Barça B en el primer tram de lliga farà que aquest gener hi hagi uns quants retocs en forma d’altes i baixes. “Les pròximes setmanes veurem els canvis que hi haurà, confio plenament en el criteri del club”, va dir ahir Gerard López, que va detallar molt bé quins són els aspectes de joc en què vol que hi hagi canvis amb les noves incorporacions. Bàsicament, el vallesà vol desequilibri perquè es pugui definir. “Ens està faltant un punt de finalització, estem bé fins a tres quarts de camp, però en l’última part del terreny de joc ens costa llegir bé quina decisió s’ha de prendre”, va dir l’entrenador del filial blaugrana, que hi va afegir: “Volem que tot el futbol que generem des del darrere tingui una finalització, crear ocasions i tenir possibilitats per finalitzar-les.”

Un dels futbolistes que té més números de recalar a la nòmina de jugadors de Gerard López és l’extrem del Betis Nahuel, que està en el club andalús cedit pel Vila-real. A Sevilla no compten amb ell i el Barça B és la destinació més provable. Falta només que l’acord entre el club blaugrana i el groguet es tanqui. L’operació té el vistiplau de l’entrenador del filial. “Nahuel és un bon jugador, a l’estiu ja el vam seguir i aquest seguiment ha continuat. És un dels jugadors a la llista, però aquest tema el porta més el club”, va afirmar Gerard, que creu que la competència anirà bé a nivell col·lectiu: “És important que l’equip tingui aquesta sacsejada amb gent nova, perquè els que estan aquí també valorin on són i facin un pas endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)