Reus

Propòsit de recuperació

Reus. Després del mal final del 2017, amb dues derrotes dures a fora i un empat insípid a casa, l’equip roig-i-negre vol tornar a mostrar el nivell competitiu habitual en la visita de l’Alcorcón

El Reus rep avui l’Alcorcón en el primer partit de l’any amb un objectiu clar: recuperar el nivell competitiu que l’ha convertit en un dels equips temuts de la categoria per no acostar-se més a les places de descens. Els tres últims partits abans de l’aturada nadalenca van tacar les estadístiques de l’equip de López Garai, el van situar més a prop de la zona de descens que de la de fase d’ascens i van sembrar certs dubtes. El 3-0 a Tenerife i el 5-0 al camp del cuer van fer mal, i, entremig, la visita del Granada només va servir per sumar un punt en un partit molt avorrit (0-0). El Reus té clar que per continuar sobrevivint a segona A ha de tornar a ser sòlid i fiable, i els dos partits seguits que afronta ara a casa –després rebrà el Lugo– són una bona oportunitat per reivindicar-se.

L’Alcorcón ha estat molt irregular fins ara. Va començar molt sòlid –va rebre el primer gol en la cinquena jornada–, però després va perdre cinc partits consecutius i va caure a la zona baixa. Les victòries al camp del Nàstic i contra l’Oviedo el van reactivar, i ara torna a ser un equip de mal derrotar, ja que només ha perdut un dels set últims partits. A l’Alcorcón no li va gens malament jugar a camp contrari, ja que ha aconseguit tres de les sis victòries com a visitant.

Precedents negatius

Els dos equips es van veure les cares per primera vegada en partit oficial la temporada passada. En els dos partits, el Reus va ser incapaç de marcar. En la primera volta, l’equip entrenat llavors per Natxo González va perdre per la mínima a Santo Domingo (1-0), mentre que en la segona, ja avançada, els dos equips no van passar de l’empat sense gols al municipal reusenc (0-0).

LA PRÈVIA

Rebem un rival en molt bona dinàmica, molt perillós, però volem demostrar davant la nostra gent que seguim sent sòlids
Aritz López Garai
ENTRENADOR DEL REUS
Per sumar algun punt a Reus sabem que haurem de fer un partit perfecte. El rival és un equip sòlid, que domina diferents registres
Julio Velázquez
ENTRENADOR DE L’ALCORCÓN

L’anhelada estrena de la gespa

El Reus i l’Alcorcón estrenaran avui la nova gespa de l’estadi municipal, que es va canviar aprofitant l’aturada de Nadal. El tècnic roig-i-negre, Aritz López Garai, es va mostrar molt content amb aquesta millora: “La gespa era un problema per a nosaltres i per al rival; ara el camp està molt bé i amb el pas de les jornades estarà millor. Això sí, ara cal que ho aprofitem.” D’altra banda, el tècnic basc, que tindrà únicament les baixes de Santamaría, Miramón, Vaz i Querol, va parlar del mercat d’hivern i va explicar que no hi ha cap pressa. “Estem atents, perquè tenim una fitxa lliure, però no hi ha cap posició determinada que vulguem reforça”, va dir López Garai, que afirma que cap jugador ha demanat marxar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)