Girona

Marcelino García Toral

Entrenador del València

“La victòria és del tot merescuda i curta”

Marcelino García Toral va acabar el partit contra el Girona content, però endinsat en un patiment constant que el va fer suar de valent. Potser per això en la roda de premsa va aparèixer sense el collar ortopèdic que portava a la gespa –per l’accident de cotxe que va tenir fa uns dies– i alleujat després d’haver sumat els tres punts. “Ens ha costat molt tancar el partit, però el cert és que és un dels més complets que hem fet les últimes setmanes. Ens falta concretar les ocasions de gol, però el més important és que les aconseguim generar, i estic convençut que en un altre partit començaran a entrar”, va valorar el tècnic asturià del València, que va acabar més content pel rendiment defensiu de l’equip: “Sobretot en la segona part avui hem aconseguit ser un equip solvent defensivament i si mires el global del partit la victòria ha estat absolutament merescuda i bastant curta. És veritat que el Girona ens ha arribat força i ha tingut ocasions de perill, però ha estat sobretot en jugades a pilota aturada i en segones jugades, excepte l’acció del gol que era bastant evitable perquè ha rematat sense cap defensa que el pressionés. Hem d’intentar ser més contundents, però en la segona part ho hem aconseguit, no hem donat cap símptoma de fragilitat i només ha tingut una ocasió Stuani, que a vegades és inevitable.”

Marcelino també va voler tenir paraules d’agraïment per una afició valencianista que, aquest any sí, està entregada a l’equip: “Veníem de mals resultats i hem encaixat un gol aviat, però la reacció de l’afició ha estat animar i motivar l’equip.”

SENSE ENCERT

“Ens falta concretar les ocasions de gol, però és important que les tinguem”

SEGUR

“En la segona part hem estat solvents i no hem donat símptomes de fragilitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)