Reus

El Reus salva un punt en el minut 93 contra l’Alcorcón (1-1)

2a divisió A. Jesús Olmo ha estat l’autor del gol que ha igualat el que havia fet el visitant David Fernández en la primera meitat

El Reus va aconseguir salvar un punt en el minut 93 gràcies a un gol de Jesús Olmo, que va igualar el que havia marcat en la primera meitat el central de l’Alcorcón David Fernández (33’). L’1-1 final serveix a l’equip roig-i-negre per tallar una ratxa de tres partits sense marcar.

Tot i que l’Alcorcón es va mostrar més ofensiu d’entrada, la primera ocasió de gol la va tenir Migue després d’una bona passada interior de Vítor Silva. Els visitants van respondre amb un parell d’accions de Jonathan Pereira abans del gol de David Fernández, que va rematar de cap una centrada de César Soriano des de l’esquerra.

El Reus va reaccionar després del descans, però a Lekic li va faltar convicció en tres rematades. Quan semblava que l’Alcorcón tenia el partit sota control i s’enduria els tres punts va aparèixer Olmo per rematar al fons de la xarxa amb potència una pilota morta.