2a divisió FEF

Toril dona un punt d’honor

2a divisió B. L’Olot esgarrapa un punt contra l’Hèrcules que el manté ben a prop de la plaça de promoció de permanència després de veure com els alacantins s’avançaven en el tram final

OlOT 1 Hèrcules 1

OLOT:Ginard, Jose, Barnils (Pedro, 81’), Carles Mas, Guzmán, Masó, Hèctor Simón, Bigas, Nacho Pérez (Toril, 74’), Marc Mas i Uri Santos (Alfredo, 69’).HÈRCULES:Falcón, Nieto, Pol Bueso, Samuel, Connor, Pepelu, Navarrete, Salinas, Jose Fran (Moha, 70’), Juli (Gaspar, 84’) i Óscar Díaz (Tarí, 61’).GOLS:0-1 (71’) Moha, 1-1 (92’) Toril.ÀRBITRE:Alemán Pérez.T.G.:Al local Guzmán (27’) i als visitants Pepelu (21’), Navarrete (45’), Moha (73’) i Connor (85’).T.V.:Cap.PÚBLIC:510 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va sumar un punt d’honor al municipal contra l’Hèrcules (1-1). Els garrotxins van controlar des de la defensa el rival, que va dominar moltes fases del joc. Quan un gol de Moha semblava que ho decantava tot (71’), l’orgull de l’equip de Garrido en forma de rematada de cap de Toril va fer possible l’empat.

Xopa, tova i pesant, després de l’aiguat previ al partit, l’herba del municipal va obligar els dos equips a aclimatar-se al medi. Si bé l’Hèrcules va sortir amb més intensitat, l’Olot a poc a poc va intentar discutir la possessió de la pilota als alacantins. Els visitants creaven més sensació de perill quan trepitjaven la zona de tres quarts. La mobilitat de Juli i la profunditat de Salinas i José Fran per les bandes mantenien en tensió els defensors garrotxins. El toc i la paciència eren la fórmula que va decidir aplicar el conjunt dirigit per Claudio Barragán, que dominava el partit, però la línia de cinc defenses formada pels olotins impedia als alacantins trepitjar l’àrea, i tot el treball de Ginard venia dels xuts llunyans.

Quan podia, l’Olot intentava tenir més presència en el terreny del visitant amb possessions llargues de pilota. En el 21’ els de Raúl Garrido van intentar una contra sense encert, ja que quan Marc Mas volia rematar davant Falcón, el lateral Juanjo Nieto va evitar el xut del pitxitxi silenc. L’Hèrcules se sentia dominador del partit, però va ser a través de l’estratègia que va gaudir de la millor ocasió de la primera meitat. Un córner servit per Pepelu va acabar a les botes de Connor a la frontal, que va engaltar un gran xut que va obligar Ginard a fer una bona estirada (27’).

El caràcter garrotxí

L’Olot va sortir en el segon temps amb una mica més d’intensitat que el rival. Si bé les ocasions escassejaven en els dos bàndols, en el 48’ Ginard va aturar brillantment una centrada molt perillosa de Juli. Els de la Garrotxa, sense perdre el cap, van començar a creure’s que podien fer mal al rival. En el 51’, el col·legiat va invalidar una ocasió de Marc Mas quan s’encarava sol a Falcón i, al cap de cinc minuts, els olotins van gaudir de la millor ocasió. Bigas, en una de les seves excursions, va posar la centrada rasa al segon pal, però Uri no va rematar bé tapat per Pol Bueso.

La pluja va aparèixer a l’equador de la segona part i el camp s’anava fent cada cop més impracticable. El fang va guanyar terreny i les imprecisions entre tots els jugadors van fer que el joc fos pla i irregular. Tot i això, en una de les poques combinacions que van poder fer els visitants va arribar el 0-1. Una paret entre Juanjo Nieto i Salinas va acabar amb una gran centrada del primer per a Moha al segon pal. El futbolista cedit pel Barça, que acabava d’entrar, va fer el 0-1 que deixava glaçats sota la pluja els presents. Els de Garrido, però, van treure l’orgull que els quedava i el caràcter garrotxí per lluitar fins al final i ofegar el rival. Amb més cor que cap, Bigas, Guzmán i Alfredo centraven pilotes i buscaven els companys d’atac fins que, en el primer minut del temps afegit, el menut Alfredo va trobar el cap de Toril, que va superar Falcón i va establi l’1-1 final, un empat amb gust de victòria.

L’equip ha cregut que podia empatar amb el 0-1 i això és el millor que li pot passar a un tècnic
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
La sensació és molt positiva. Crec que hem fet un partit complet en línies generals. És evident que s’ha de patir contra l’Hèrcules

Dos canvis en l’onze respecte al partit a Elx

L’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, va decidir aplicar només dos canvis en el seu onze inicial respecte al darrer matx del 2017, al Martínez Valero d’Elx (2-1). El valencià va fer entrar Bigas, una vegada el lateral esquerre va haver complert el partit de sanció per acumulació de targetes, en el lloc de Blázquez –Guzmán va ser el carriler dretà i el de Peralada, l’esquerrà–. L’altre canvi va ser l’entrada d’Uri en la punta d’atac en el lloc de Roger. Hèctor Simón va endarrerir la seva posició al doble pivot al costat de Masó, i Marc Mas va ser mitjapunta a l’altura de Nacho Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)