2a divisió FEF

ESPORTS

FUTBOL

Marcar, resistir i vèncer

2a divisió B. El Llagostera guanya a Alcoi en un duel en què castiga una errada defensiva del rival, sap patir en defensa i obté tres punts que li permeten ampliar la distància amb el descens

Alcoià 0 Llagostera 1

ALCOIÀ:Koke, Barreda, Álvaro, Tomás Ruso, Navarro (Kilian, 27’), Ribelles, Lado (Lino, 46’), Alarcón, López Silva, Gato i David Torres (José García, 70’).LLAGOSTERA:Marcos, Javi Chica, Pol Gómez, Esteban, Raúl Fuster, Marc Carbó, Pitu (Maymí, 89’), Chele, Manu Gavilán (Lucas Viale, 79’), Guichón (Maynau, 74’) i Gabarre.GOLS:0-1 (26’) Manu Gavilán.ÀRBITRE:Muñoz Piedra.T.G.:A Guichón, Pol Gómez, Manu Gavilán i Marcos del Llagostera.PÚBLIC:Un miler d’espectadors a El Collao d’Alcoi.

El Llagostera va començar l’any de la millor manera possible amb un triomf vital contra l’Alcoià. En el xoc de necessitats entre gironins i valencians, els homes d’Òscar Álvarez es van mostrar més ferms i menys nerviosos al terreny de joc, van aprofitar una errada del rival per marcar l’únic gol del partit i, en el tram final, es van escudar en el porter Marcos i les seves aturades. El triomf permet ampliar el marge respecte al descens fins als 4 punts.

En una primera part força grisa pel que fa al rendiment ofensiu dels dos equips, el Llagostera va ser qui en va aconseguir treure més profit castigant una errada en defensa del conjunt d’Alcoi. Gavilán, més murri que ningú, va fer pujar el 0-1 i d’aquesta manera va frenar un rival que havia començat amb força l’encontre. De fet, les millors ocasions del primer temps van tenir color blanc-i-blau i es van concentrar en els primers minuts. David Torres va ser el jugador més actiu de l’Alcoià i ho va provar amb un xut llunyà en els 20 segons de joc, una rematada a centrada d’Álvaro que Marcos va salvar (14’) i, poc després, no va poder empènyer al fons de la xarxa una passada de la mort que Esteban va tallar de manera providencial (19’).

El Llagostera va despertar de la millor manera possible a El Collao, i en el 26’ l’equip gironí va castigar una errada en defensa marcant el primer gol. L’avantatge en el marcador va donar força als futbolistes d’Òscar Álvarez, que van passar a controlar el joc i fins i tot haurien pogut marxar al descans amb el 0-2 si el jugador local Barreda no hagués salvat sobre la línia de gol la rematada de Chele (42’) després d’una bona jugada de Gabarre.

En la segona meitat, els llagosterencs van saber adormir el joc d’entrada i no va ser fins als darrers 20 minuts quan l’Alcoià va posar setge a la porteria de Marcos.

Pany i forrellat

Va ser en aquest moment quan Marcos es va erigir en heroi. Jose García va fer lluir el porter del Llagostera amb un xut amb molta mala bava des de la frontal (70’) de l’àrea i nou minuts després va ser Kilian qui va veure frustrada la seva ocasió per empatar quan Marcos li va aturar un clar un contra un. La insistència local encara va tenir un darrer capítol ja en el temps afegit. De nou Kilian va fer brillar Marcos, esplèndid a sota dels pals ahir a El Collao. El Llagostera comença l’any i la segona volta amb una injecció de moral en forma de victòria.

El treball defensiu ha sigut molt bo, hem aprofitat l’ocasió que hem tingut i sumem una victòria molt important per començar l’any
Agafem aire però cal seguir ben alerta, no fallar a casa i que el pròxim sigui el partit del canvi