2a divisió A

La Jonquera no afina la punteria i el líder ho sap aprofitar

1a catalana. Els de Joan Mármol van dominar la primera part, però el partit se’ls va fer llarg

FUND. grama 3 la jonquera 0

GRAMANET:Texeira, Toshiki, Juan Carlos, Rojas (Sylla, 81’), Djibi, Edu Domingo (Martí Tàpia, 52’), Iván (Javi Ruiz, 86’), Lamín (Omar, 75’), Roberto Morales (Lolo, 75’), Buba i Cristóbal.LA JONQUERA:Manzano, Genís, Gabernet, Moñino (Sebas, 75’), Masó, Guillem, Jorge (Albert, 64’), Cristian, Fran (Darné, 81’), Álvaro (Alaminos, 75’) i Bech (Bruno, 70’).GOLS:1-0 (15’) Buba. 2-0 (66’) Juan Carlos. 3-0 (71’) Buba.ÀRBITRE:Cardenal Vargas.T.G.:Als locals Lamín i Javi Ruiz, i als visitants Gabernet i Moñino.COMENTARI:La Jonquera no va poder fer res al camp del líder, la Grama, que ha guanyat set dels últims vuit partits. El 3-0 final, això sí, va ser excessiu en un partit en què els fronterers van donar la cara en tot moment però van pagar cares les errades puntuals. De fet, la primera ocasió va ser per als de Joan Mármol, però Teixeira va desviar a córner el bon xut d’Álvaro, que hauria pogut canviar el guió del partit en un moment en què la Jonquera era superior. El duel semblava controlat, però els locals van colpejar en la primera arribada amb una jugada individual de Buba que va fer l’1-0. La Jonquera va seguir dominant fins al descans, però no va trobar el gol i li va sortir car. Després de la represa, la Grama va posar una marxa més i, primer, Juan Carlos en una jugada d’estratègia (66’) i, després, Buba aprofitant una errada defensiva (71’) van sentenciar el partit.