El poder ofensiu del Reus B no dona opcions al Palamós

Manant. El filial roig-i-negre es va situar amb 2-0 en el principi de la segona meitat

REUS B 3 PALAMÓS 2

REUS B:Kilian, Márquez, Guerrero, Gonzalo, Miranda (Arnau, 46’), Modest, Arjona, Miravent, Ernest Forgas, Marcel (Dmitriev, 87’) i Oribe (Padilla, 81’).PALAMÓS:Quintí, Sergio García, Mario Cardete, Cano, Lluc Banús (Nahuel, 73’), Subi, Uri Vila, Gerard Herrera (Crespo, 85’), Gelmà, Fran Ochoa (Isma, Traoré, 60’) i Marc Medina.GOLS:1-0 (28’) Miravent. 2-0 (52’) Arjona. 2-1 (69’) Marc Medina. 3-1 (77’) Gonzalo. 3-2 (92’) Uri Vila.ÀRBITRE:Garcia Fuster.T.G.:Als locals Miranda i Forgas, i als visitants Uri Vila i Mario Cardete.T.V.:Al tècnic visitant Vicenç Fernández (64’).COMENTARI:El Reus B va derrotar el Palamós, que sempre va anar a remolc del filial roig-i-negre. Després d’una primera fase amb poques ocasions de gol, Miravent va avançar els locals amb un xut ajustat. Just després del descans, el visitant Gelmà va tenir l’empat a prop, però el que es va produir va ser el 2-0, en un contraatac culminat per Arjona. El Palamós hi va posar més pólvora amb Nahuel per intentar retallar la diferència i ho va aconseguir a través d’un penal provocat i transformat per Marc Medina. Quan més pressionaven els visitants, Oribe va picar una falta que Gonzalo va rematar al segon pal superant Quintí. El Reus B va poder controlar el joc contra un Palamós que no va abaixar els braços i que només va poder tornar a marcar en el segon minut del temps afegit.