2a divisió FEF

Un bon punt de partida

Llàstima. El Peralada empata a zero contra el Mallorca, el líder del grup. L’estrena de Chicho a la banqueta acaba amb nota i amb el filial del Girona estavellant una pilota al travesser en el 93’

Mallorca 0 Peralada 0

MALLORCA:Reina, Fran Grima, Raíllo, Xisco Campos, Bonilla, Pedraza, Salva Sevilla, Pol Roigé (Álvaro Bustos, 51’), Álex Serrano (Bryan Reyna, 64’), Àlex López i Cedric (Abdón, 74’).PERALADA:Gianni, Maxi Villa, Estellés, Bambo, Carbonell, Romero, Èric Montes, Paik (Serrano 58’), Coro (Boniquet, 74’), Andzouana (Clotet, 85’) i Soni.ÀRBITRE:Escriche Guzmán.T.G.:Als locals Xisco Campos (8’), Raíllo (72’) i Bonilla (82’); als visitants Soni (17’), Estellés (20’), Gianni (52’), Èric Montes (60’), Romero (80’) i Boniquet (83’).T.V.:Cap.PÚBLIC:4.719 espectadors a l’estadi de Son Moix.

L’estrena de Chicho Pèlach a la banqueta i el primer partit de la segona volta del Peralada va acabar amb empat a zero al camp del líder, el Mallorca. Els locals van gaudir de bones arribades, però el temps de descompte va poder desnivellar-ho tot després que el filial del Girona gaudís de fins a tres clares ocasions per vèncer, amb un travesser de Clotet inclòs.

Durant els primers minuts, el Peralada va apostar per controlar la possessió de la pilota i així aclimatar-se al seu ritme a les grans dimensions del terreny de joc. Sense gaire profunditat ni perill, els gironins controlaven el rival, que a priori havia de ser el protagonista. En el 12’, Carbonell va intervenir de manera providencial per evitar la rematada de Pol Roigé a una centrada de Cedric. L’exjugador del Sabadell es disposava a rematar, però el central va posar la bota en l’últim instant. Els minuts passaven però el Peralada no patia en excés per aguantar un rival amb grans individualitats. De fet, just en la mitja hora de joc, Romero va provar un xut llunyà que va sortir per poc desviat de la porteria de Reina, un primer avís tímid del filial del Girona. Les aproximacions dels de l’Alt Empordà a través del joc aturat o de xuts llunyans –Soni ho va provar sense sort en el 37’– mantenien lluny de la pròpia àrea els mallorquins, que no trobaven la manera de fer mal a un equip de Chicho ben col·locat i amb les línies molt juntes i sòlides.

Soni i Clotet, a la fusta

Entre el desconcert balear, just abans del descans, Soni va rebre una pilota al vèrtex de l’àrea petita. El camerunès va retallar el seu defensor de manera brillant i va optar per xutar a rebentar davant de Reina descartant l’opció de cedir a Andzouana, en disposició de rematada. La pilota va topar fortament amb el pal en la millor ocasió del primer acte.

El Mallorca va sortir amb una marxa més en la segona part i la sensació de perill dels locals va ser més evident. Tot i això, els peraladencs van contenir de nou el líder, que, això sí, va tenir oportunitats clares, de Raíllo, Àlex López –en dues ocasions– i Cedric, la d’aquest últim, molt clara. El davanter del conjunt mallorquí no va poder rematar una imprecisió defensiva dels empordanesos (70’).

El Peralada va acabar tancat en la seva pròpia àrea i va haver de patir la insistència local –Salva Sevilla va estar a punt de marcar amb un gran xut en el 86’–, però en el descompte, a través de Serrano (92’), Soni (93’) i Clotet (93’), van ser els de l’Alt Empordà els que podien haver guanyat. Serrano va enviar als núvols una centrada de Carbonell, Reina va aturar el xut de Soni i el travesser, la rematada de Cesc Clotet després d’un refús a l’àrea petita.

ELS VESTIDORS

Tot i el poc temps, hem mostrat les senyes d’identitat que volem per a l’equip. Hem d’estar molt contents pel partit que s’ha fet

L’ALEGRIA

Hem fallat al final, quan podíem haver guanyat, però hem de valorar com a bo el punt a Son Moix
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Serrano va tornar a jugar després de la lesió greu del mes d’abril passat

Sense revolucions en el primer onze de Chicho

Chicho Pèlach, el flamant nou entrenador del Peralada en substitució d’Arnau Sala, que va decidir acceptar una proposta de la Xina com a tècnic assistent de Raül Agné, no va optar per fer una gran revolució en l’onze inicial respecte al del darrer enfrontament que el filial del Girona va disputar, al camp del Formentera, el 17 de desembre passat. De fet, el tècnic gironí només va fer tres canvis en els onze escollits d’inici. Al mig del camp, Iu Ranera va deixar el seu lloc a Montes, inèdit des del 12 de novembre, mentre que Coro, que havia acumulat 40 minuts des de l’1 de novembre, va entrar en substitució de Boniquet. El darrer canvi va ser a la banda, ja que Andzouana va ser titular en detriment de Clotet –la defensa va ser la mateixa, amb Villa, Bambo, Estellés i Carbonell–. L’esquema tàctic de Chicho va ser un 4-4-2 amb la figura de Coro en punta d’atac acompanyant Soni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)