2a divisió FEF

Toril aprofita l’oportunitat

Oportú. Contra l’Hèrcules, el davanter va sortir al camp en el 74’ per substituir Nacho Pérez i va fer en el 91’ l’empat a un gol definitiu

L’Olot va esgarrapar un bon punt contra l’Hèrcules (1-1). La diana de Toril en el temps afegit permet als de Raúl Garrido situar-se a només dos punts de la plaça de promoció de permanència, després de veure com el conjunt alacantí s’avançava amb un gol de Moha ja en el tram final i decisiu. Els olotins, que fa setmanes que estan enfonsats en la taula, van treure el caràcter i l’orgull que el seu tècnic els demana i van pressionar de valent per sumar un punt que en el futur pot ser decisiu.

Una jugada d’Alfredo per la banda va acabar amb una gran rematada de cap marcant els temps d’Alberto Toril, que, com Alfredo, intenta aprofitar al màxim les oportunitats: “Hem salvat un punt que segur que ens farà falta. Necessito tenir més minuts per demostrar la meva vàlua; treballaré per tenir-ne més, però de moment aprofito al màxim les oportunitats que em donen”, deia el davanter cedit pel Mallorca, que encara contra l’Hèrcules admetia que arrossegava molèsties al genoll. Toril va fer el seu segon gol en la lliga, el tercer del curs, ja que també va ser decisiu en la copa contra l’Alcoià (1-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)