Girona

Tres gols a la pròpia teulada

Un altre autogol. El de Ramalho va ser el tercer gol en pròpia porteria després dels dos del partit contra el Barça

Amb 28 gols encaixats i només quatre porteries a zero en divuit jornades (dues amb Gorka Iraizoz com a porter i dues amb Yassine Bounou), el Girona és el setè equip més vulnerable de primera divisió. Els gironins, però, també han contribuït de manera involuntària a ampliar aquesta xifra perquè tres dels gols que han encaixat en la lliga han estat en pròpia porteria.

El Barça va imposar la lògica en la històrica visita a l’estadi de Montilivi del 23 de setembre (0-3), però amb la circumstància que els dos primers gols van ser en pròpia porteria dels blanc-i-vermells. En el servei d’un córner, Jordi Alba va fer un xut que va impactar en Aday Benítez i que va desviar del tot la trajectòria per sorprendre Gorka Iraizoz (17’) i començar a encarrilar la victòria blaugrana. I poc després del descans, Aleix Vidal va fer una centrada xut des del costat dret i Gorka Iraizoz, pressionat per Luis Suárez, la va enviar a la xarca (48’).

El tercer gol en pròpia porteria del Girona va arribar dissabte a Mestalla. Gonçalo Guedes, pletòric de forma i un malson per a Pablo Maffeo, es va endinsar a l’àrea des de la línia de fons i va fer una centrada que Jonas Ramalho va desviar. El toc del defensa basc va enxampar a contrapeu Yassine Bounou, que va encaixar l’1-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)