3a divisió FEF

El Palamós fa fora Vicenç Fernández

3a divisió. El club palamosí va decidir la destitució del seu entrenador després de la quarta derrota seguida de l’equip

El Palamós va decidir ahir acomiadar el seu tècnic, Vicenç Fernández, a causa dels mals resultats de l’equip, que després de les vint primeres jornades de lliga és el dissetè classificat amb 15 punts, a només dos de la zona de descens. A l’entrenador, que ja estava en la corda fluixa des de feia algunes setmanes, el va condemnar l’última derrota al camp del Reus B (3-2), un enfrontament en el qual els palamosins van tornar a evidenciar una feblesa defensiva preocupant. Després de la destitució de Vicenç Fernández, el Palamós podria apostar, almenys de manera interina, per Pitu Batlle, actual tècnic del juvenil de lliga estatal, tot i que també estudia altres alternatives. El Palamós, que enllaça quatre derrotes en els últims quatre partits, rebrà diumenge el Figueres en el derbi gironí de tercera divisió.

Curiosament, el conjunt de Vilatenim també va perdre recentment el seu entrenador, Chicho Pèlach, que va acceptar la proposta de dirigir el Peralada a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)