3a divisió FEF

Pitu Batlle agafa les regnes a la banqueta del Palamós

Ja treballa. El fins ara entrenador del juvenil va dirigir ahir el primer entrenament amb l’equip

Ahir al vespre, poques hores després de ser confirmat com a nou entrenador del Palamós, Pitu Batlle va dirigir el primer entrenament amb l’equip. Batlle, que fins ara entrenava el juvenil de lliga estatal del Palamós –el club parla amb diversos tècnics per substituir-lo, entre els quals Miquel Àngel Muñoz–, serà l’encarregat d’intentar reconduir la delicada situació del degà de Catalunya, que després de quatre derrotes consecutives en la lliga és a només dos punts de la zona de descens. Abans de la seva etapa en el Palamós, Pitu Batlle havia dirigit diferents equips de la zona, com l’Escala i l’EF Gironès-Sàbat.

Gerard Herrera, baixa

El tècnic, que debutarà a la banqueta diumenge per la porta gran, en el derbi contra el Figueres (a les 12), també haurà de posar fil a l’agulla pel que fa a la planificació de la plantilla amb vista a la segona meitat del campionat. Després de les baixes de Marc Bonaventura (ha tornat al Figueres) i Narcís Barrera, ahir va deixar el club Gerard Herrera per decisió de la direcció esportiva. El Palamós va incorporar fa pocs dies el defensa Mario Cardete –ja va debutar al camp del Reus B (3-2)– i espera reforçar l’equip aquest gener amb alguna incorporació més.

PER LA PORTA GRAN

Batlle debutarà en el derbi gironí de diumenge contra el Figueres (12 h al municipal)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)