Girona

ESPORTS

FUTBOL

Retorn sense Timor ni Douglas Luiz

Sessió a Riudarenes. El valencià, amb un cop, i el brasiler, refredat, no van treballar ahir sobre la gespa

En el primer entrenament de la setmana després de la jornada de descans, dos jugadors que van ser a Mestalla no van sortir a la gespa a Riudarenes. David Timor encara té molèsties del cop que va rebre a València i que va provocar que acabés el partit ben coix. Douglas Luiz, que va veure l’últim partit des de la banqueta, arrossega un refredat que va aconsellar que fes feina al gimnàs per evitar que el quadre gripal empitjorés. Les previsions és que tant l’un com l’altre estiguin en condicions de ser cridats per Machín per jugar dissabte.

Tampoc no es van entrenar ahir amb el grup Alcalá ni Kayode. El murcià continua fent passes endavant per recuperar-se del problema al turmell que ja l’ha dut dues vegades a la sala d’operacions. Amb Alcalá tothom vol ser molt caut i de moment el central continua en mans dels fisioterapeutes i fent exercicis específics al gimnàs. Pel que fa al nigerià, encara no ha resolt els tràmits burocràtics que l’han dut al seu país a resoldre un problema familiar. Tot indica que es reintegrarà a la disciplina de l’equip en les properes hores, però ja porta molta feina endarrerida per pensar que quan arribi Machín ja el convocarà.

Quatre futbolistes del Peralada van reforçar l’entrenament d’ahir del Girona: els uruguaians Maxi Villa i Andrés Moreno, el coreà Paik i el mataroní Bambo.

PENDENTS

Alcalá continua recuperant-se a banda i Kayode encara no ha tornat de Nigèria

DEL FILIAL

Pablo Machín va treballar amb Bambo, Romero, Maxi Villa i Paik, del Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)