2a divisió FEF

futbol

copa del rei

La tornada es fa llarga

Copa. El Lleida aguanta fins a la mitja part amb l’empat en la visita al Metropolitano, però l’Atlético imposa la seva superioritat després de la represa i es torna a imposar de manera clara

atlético (4) 3 lleida (0) 0

ATLÉTICO DE MADRID:Moyà; Juanfran, Savic, Lucas (Montoro, 46’), Sergi; Vitolo, Augusto, Gabi, Yannick Carrasco (Correa, 61’); Diego Costa (Gameiro, 61’) i Fernando Torres.LLEIDA ESPORTIU:Diego Rivas; Aitor Núñez (Valiente, 32’), Andriu, Satrustegui, Musa; Javi López (Jordi Martínez, 57’), Moustapha, Joel Huertas (Cheng, 77’), Manu Molina; Jorge Félix i Nerga.GOLS:1-0 (57’) Yannick Carrasco. 2-0 (74’) Gamerio. 3-0 (81’) Vitolo.ÀRBITRE:Arbeloa Rojas (col·legi manxec).T.G.:als visitants Moustapha i Cheng.PÚBLIC:28.033 espectadors.

El trajecte s’ha acabat. Aquest cop, a diferència de l’eliminatòria contra la Real Sociedad, la distància abismal que hi ha entre un equip que juga a Europa i un altre que ho fa a segona B s’ha imposat. Ha manat la lògica. Després de la golejada en el partit l’anada al Camp d’Esports (0-4), l’Atlético va assegurar-se ahir el bitllet per als quarts de final amb una altra victòria contundent. Al Lleida se li va fer llarg el partit. Va aguantar bé la pressió local en el primer temps i es va arribar al descans amb la llauna per obrir. Després de la represa, la qualitat dels colchoneros va aparèixer i van caure tres gols. Ja està. Ha estat bonic mentre ha durat, però ara és el moment de centrar-se en la lliga.

Gerard Albadalejo ja va avisar que el seu equip seria valent i buscaria la porteria de Moyà. No va enganyar a ningú. Com al Camp d’Esports, el Lleida va pressionar i va atacar sense complexos, sobretot a partit del minut 10, en què es va espolsar una mica la pressió del rival i de l’escenari. Això sí, a diferència del que va passar a la capital del Segrià, no va ser capaç de generar cap ocasió clara. Els blaus s’acostaven als voltants l’àrea, però sense arribar a concretar res. Només Jorge Félix va arribar a connectar, de manera fallida, un parell de centrades. Amb el pas dels minuts, l’Atlético va imposar la seva qualitat i, tot i no ser molt superior al Lleida, va disposar de les millors oportunitats. Llavors va ser el moment de Diego Rivas, que va salvar els seus en tres ocasions: una rematada de Lucas a boca de canó després d’un xut al pal (16’), un un contra un amb Diego Costa en què el sentinella blau va estar impecable (25’), i una rematada de Vitolo (41’). Al final, amb tot, es va arribar al descans amb el marcador per estrenar. Els gols arribarien en la segona part.

Els quirats brillen

La superioritat que l’Atlético va exhibir en el tram final del primer temps va continuar després de la represa. Amb una diferència: aquest cop els de Simeone van definir. Així, van caure tres gols. El 0-0 el va trencar Yannick Carrasco, que va culminar un bon contraatac amb un xut ajustat al pal (57’). Diego Costa va assistir-lo de manera magistral. La rèplica, abans del 2-0, va ser una xilena bonica però tova de Jorge Félix. El segon gol, en tot cas, arribaria en el minut 75, amb una bona rematada dins de l’àrea de Gameiro. Tornaria a respondre el Lleida, amb un remat alt d’Andriu, i tornaria a sucar l’Altético. El 3-0 definitiu va ser obra de Vitolo, que va brindar el primer gol a la seva afició aprofitant una centrada impecable des del mig del camp de Fernando Torres (81’). Amb el 3-0 el Lleida va batallar amb orgull però no va trobar el camí del gol. Això sí, Jorge Félix va estar a punt de marcar en l’últim instant, però la seva canonada va topar amb la fusta.

ELS VESTIDORS

El resultat ha estat excessiu, però hem ofert una bona imatge, tant en l’anada com en la tornada
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida
En la primera part no hem estat contundents, però en la segona hem recuperat l’efectivitat
Diego Pablo Simeone
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO
Hem competit de tu ha tu, hem jugat bastant bé i ens enduem a casa una experiència única
Jorge Félix
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO
Volíem fer una proesa i no ha estat possible. Ens hem de quedar amb el que hem viscut
Diego Rivas
PORTER DEL LLEIDA

El xinès Cheng debuta amb el primer equip

El partit d’ahir va ser especial per al futbolista xinès del filial Cheng, que ja va ser la sorpresa entrant a la convocatòria (amb el Lleida B ha disputat nou partits, quatre dels quals com a titular) i va entrar al camp en el minut 77 substituint Joel Huertas. En 13 minuts va tenir temps de fer una bona centrada a Andriu i de veure una groga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)