2a divisió FEF

futbol

delictes d'odi

LaLiga omet els insults catalanòfobs

Copa. La LFP recull càntics de l’afició del Lleida contra l’Atlético, però no fa menció a les ofenses de la visitant contra Catalunya i Puigdemont

Com és habitual en els partits que organitza LaLiga, aquest organisme remet un informe al Comitè de Competició de la FEF i a la Comissió Antiviolència recollint els càntics que inciten a la violència o contenen insults. Ahir, la institució que aglutina els clubs de futbol professional va publicar l’informe de les jornades 17 i 18 de primera divisió, i també de les eliminatòries de vuitens de final que ja s’han disputat.

En aquest document, més enllà de deixar constància de la invasió de camp que hi va haver al final del partit –“uns 300 espectadors”–, LaLiga recull càntics d’una part de l’afició del Lleida insultant l’afició de l’Atlético i també el mateix club. En total, hi figuren quatre moments en què “un grup d’uns 250 aficionats locals” va etzibar insults com “puta Atlético” o “hijos de puta”. Resulta paradoxal, però, que l’informador de la LFP no reculli cap dels nombrosos càntics d’una bona part de l’afició de l’Atlético contra la ciutat de Lleida, el president Puigdemont i Catalunya. Al document remès al Comitè de Competició i a Antiviolència, doncs, no hi apareixen ni els càntics “Puta Lérida”, “Puigdemont a prisión”, ni tampoc alguns dels insults catalanòfobs que es van sentir al Camp d’Esports. De fet, una part radical de l’afició de l’Atlético va protagonitzar moments de tensió, com el llançament d’una cadira a la parròquia local, la qual cosa va provocar que els Mossos d’Esquadra identifiquessin dos esvalotadors.

NO HO RECULLEN

Els radicals de l’Atlético fins i tot van llançar una cadira contra l’afició local

L’aniversari dolç de Jordi Martínez

En l’apartat esportiu, el Lleida va recuperant la normalitat després del partit de tornada al Metropolitano. Un dels protagonistes de l’equip en el partit a l’estadi de l’Atlético va ser el davanter del filial Jordi Martínez, que en el dia del seu aniversari (23 anys) va disposar d’uns minuts en la segona part, ja que va saltar al camp en el 57, substituint Javi López. Ell, amb tot, més content que un gínjol. “Ha estat increïble poder jugar contra un equip del nivell de l’Atlético, en un estadi nou, i fer-ho el dia de l’aniversari. La veritat és que ha estat una bogeria, m’he quedat sense paraules”, explica l’atacant blau, que vol aprofitar totes les oportunitats que li doni Albadalejo: “Jo intento ser descarat i treure profit de cada minut que em doni el mister per demostrar que puc estar aquí.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)