Territorial

futbol

Copa Catalunya

El Llagostera jugarà la final de la copa Catalunya

Resolució. La FCF dona la raó als gironins en considerar que l’Horta va cometre alineació indeguda pels dos jugadors que van continuar al camp tot i ser expulsats

El Llagostera va rebre ahir una gran notícia després que el comitè de competició i disciplina esportiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF) confirmés que podrà jugar la final de la copa Catalunya contra el Cornellà. La resolució de la FCF ha arribat més d’un mes i mig després del polèmic partit de semifinals al camp de l’Horta, en el qual els barcelonins es van acabar imposant en els penals després d’un tram final de partit digne de pel·lícula. En els últims minuts, amb 0-1 a favor del Llagostera, hi va haver una picabaralla que va acabar amb l’expulsió de Leo Ramírez (Llagostera) i dels locals Adri Lledó i Sergi Arranz. Llavors els jugadors de l’Horta van continuar damunt del terreny de joc uns instants fins que l’àrbitre se’n va adonar i els va obligar a abandonar el camp, just abans que arribés l’empat i la posterior victòria en els penals de l’equip dirigit per Nacho Castro. Després del partit el Llagostera va presentar recurs a la FCF, que finalment li ha acabat donant la raó després de recopilar informació dels dos bàndols –també de l’àrbitre– i de visionar diferents imatges i vídeos.

“Havent quedat acreditada la comissió d’alineació indeguda i l’existència de mala fe per part del club UA Horta en la participació dels jugadors expulsats prèviament en el joc, cal sancionar l’indicat club amb la pèrdua de l’eliminatòria i multa accessòria de 300 euros”, explica la resolució, que finalitza recordant que l’Horta, equip de la tercera divisió, té ara tres dies hàbils per recórrer al comitè d’apel·lació. Si res no canvia el Llagostera jugarà la final de la copa Catalunya contra el Cornellà, precisament el pròxim rival dels llagosterencs en la lliga (dissabte a les 16.30 h al municipal).

EL MOTIU

La resolució diu que hi va haver “mala fe” dels locals per intentar enganyar l’àrbitre

L’ÚLTIMA BALA

L’Horta té ara tres dies hàbils per presentar un recurs al comitè d’apel·lació

SI RES NO CANVIA

El rival en la final seria el Cornellà, el pròxim rival en la lliga dels llagosterencs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)