Girona

Un comodí fet maldecap

Problema. La baixa de José Aurelio Suárez torna a generar una situació de risc al Girona, que necessita un tercer porter

Operat dimecres a l’Hospital General de Catalunya, José Aurelio Suárez va difondre ahir un missatge a les xarxes socials explicant que la intervenció (per resoldre la luxació anterior inferior completa de l’espatlla esquerra) havia sortit bé i que se sentia més fort que mai. El porter comença el segon període de recuperació, que coneix amb detall perquè va recaure de la mateixa espatlla en l’entrenament del 5 de gener, quan acumulava ben poques sessions un cop refet de l’anterior operació. L’asturià reviu un malson i, de retruc, la porteria del Girona torna a quedar en situació de risc, com a l’octubre, en què el seu substitut temporal, el noruec Haug, es va lesionar. Fitxar un porter menor de 25 anys és imperatiu, no només per competir amb el Peralada sinó sobretot per cobrir qualsevol hipotètica absència de Bounou i Iraizoz. Pendent d’un reforç, les alternatives que tindria Machín davant d’una eventual baixa d’un porter del primer equip és el polonès Marcel Lizak, que té fitxa del Girona C (no hi juga), però que se sol entrenar amb el primer equip, o la d’un juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)