Girona

Enigma Kayode

Incert. El nigerià encara no ha tornat i alimenta els dubtes sobre la seva continuïtat. Té altres propostes i ha jugat poc, però el Girona voldria se’l quedar

No es va presentar al retorn a la feina després de les vacances de Nadal, va ser baixa en el primer partit del 2018 a Mestalla i tampoc serà en el segon, el de demà a Montilivi contra Las Palmas. La demora en el retorn a Girona de Larry Kayode s’ha convertit en un enigma que no fa gaire bona pinta. L’àrea esportiva del Girona no tenia cap intenció de perdre el davanter durant el mercat d’hivern perquè li veu capacitat per guanyar protagonisme i productivitat a l’equip de Pablo Machín. El club espera quedar-se’l fins a final de temporada, però el seu futur és cada cop més incert. Kayode, que va arribar a Montilivi com a cedit pel Manchester City –va pagar traspàs a l’Àustria de Viena l’estiu passat–, ha rebut propostes d’altres clubs per incorporar-s’hi aquest mes.

Entre l’escàs protagonisme que ha tingut a Montilivi i el fet que mantingui algunes esperances de ser convocat per al mundial de Rússia –només les reforçaria tenint continuïtat–, a Kayode li podria interessar canviar d’aires. Amb el Girona, va participar en els deu primers partits de lliga, tot i que només en dos com a titular. Després d’una lesió estranya, va participar en els dos últims partits del 2017, contra el Getafe i l’Eibar, abans de marxar cap a Nigèria per Nadal. Kayode no ha marcat cap gol en els 386 minuts de lliga que acumula.

El brasiler Zeca, candidat a reforçar el carril

X.M.

El carril és una de les posicions que el Girona pretén reforçar, des que va tancar la finestra d’estiu sense incorporar un cinquè jugador d’aquest perfil. Un dels candidats en qui més s’ha fixat el club de Montilivi és el brasiler José Carlos Cracco Neto, Zeca. El jugador, de 23 anys, es va desvincular del Santos al desembre, tot i que el club brasiler reclamava uns drets i el cas es va complicar. De fet, va ser un dels obstacles que va frenar el Flamengo. El Girona l’ha seguit i, segons va anunciar ahir Televisió de Catalunya, el fitxarà en aquest mercat d’hivern. Zeca va ser campió olímpic amb el Brasil el 2016, i la seva projecció havia despertat l’interès de diversos clubs europeus. És dretà, però sol jugar al costat esquerre, i les seves característiques haurien d’encaixar molt bé al perfil de carriler que tan explota Machín. El Girona té com a carrilers Maffeo, Mojica, Aday i Carles Planas, que no ha comptat gens per a Machín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)