2a divisió FEF

Un al·licient per als Martínez

2a divisió B. Jose, a les files de l’Olot, i Ángel Martínez, al Sabadell, es veuran les cares demà a la Nova Creu Alta de Sabadell. Els germans ja s’han enfrontat en dues ocasions anteriorment

Demà a la Nova Creu Alta s’enfronten el Sabadell i l’Olot (a les 17.00 h, Esport3). Damunt de la gespa, els dos equips lluitaran pels tres punts amb l’objectiu d’apropar-se a la zona alta de la taula, els vallesans, i sortir de la part baixa, els garrotxins. El duel està especialment encerclat en el calendari per la família Martínez Cervera, i és que els germans Ángel Martínez (Sabadell) i Jose Martínez (Olot) es veuran les cares per tercera vegada en la seva carrera futbolística. Si bé van jugar plegats el curs 2010/11 a les files del Girona a segona A, la temporada anterior es van enfrontar per primera vegada en un terreny de joc. Ángel llavors defensava l’escut del Rayo Vallecano i Jose ho feia al club dels seus amors, el Girona. La segona i darrera vegada que van competir l’un contra l’altre va ser el 26 d’agost passat a Olot. Va ser en el partit de la primera volta entre els seus dos actuals equips. Ángel va disputar els darrers 21 minuts –acabava d’arribar al club arlequinat on ara és un fixe– i Jose el matx complet. El Sabadell va vèncer 0-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)