2a divisió FEF

A fora, un pas endavant

Nova oportunitat. L’Olot visita el Sabadell amb l’obligació de convertir en un bon resultat la millora pel que fa a la solidesa i la regularitat mostrada en els darrers enfrontaments de lliga

L’Olot es desplaça a la Nova Creu Alta de Sabadell per mirar d’aconseguir la primera victòria lluny de la Garrotxa aquesta temporada (a les 17 h, per Esport3). El conjunt dirigit per Raúl Garrido va aconseguir empatar in extremis en el darrer partit contra l’Hèrcules (1-1), un dels candidats a l’ascens, fet que ha atorgat al grup una nova dosi de moral, i és que, si bé la permanència directa s’escapa, la plaça de promoció de permanència es troba més a prop que mai des de fa setmanes, a només dos punts: “Sortir del descens directe seria meravellós. És pel que estem lluitant i veuríem que hem fet un pas endavant. Seria reforçar-nos, tenir la moral alta i ens faria veure que la feina s’està fent bé”, comenta l’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, conscient que el seu equip se les haurà contra un rival sòlid, que perd pocs partits (només dos en vint jornades) i que encaixa pocs gols (catorze). “Afrontem un desplaçament complicat. L’hem preparat sabedors que serà difícil guanyar-hi. Juguem contra un equip sòlid que encaixa pocs gols. El Sabadell ve de guanyar al camp de l’Elx i estarà amb la moral pels núvols, en definitiva, serà difícil, però tot i això tenim la il·lusió i la convicció que podem aconseguir la victòria”, explica Garrido, que coneix a la perfecció l’estil dels equips que dirigeix Toni Seligrat, el tècnic del Sabadell, un veterà del grup tercer. “Seligrat és un entrenador a qui coneixem des de fa temps. Aconsegueix bons resultats, els seus equips estan molt ben organitzats i són complicats de batre. Ha fet del Sabadell un equip complicat de vèncer que ens exigirà la millor versió”, analitza el valencià.

L’Olot intentarà estrenar-se a domicili i, de retruc, posar fi a la sèrie de 32 partits sense guanyar a fora jugant a segona B. L’escenari i el rival tornaran a exigir als olotins, que volen convertir les bones sensacions que han tingut en anteriors partits lluny de la seva afició en un bon resultat que el catapulti. “És un escenari gran però evidentment entre l’Elx i el Sabadell, els plantejaments són diferents. És un camp bonic i històric, també ampli, i ens possibilita tornar a mostrar la bona imatge de la segona part a Elx. Aquest és l’objectiu. Volem ser un equip que vol fer les coses bé i sortir a guanyar”, assegura Raúl Garrido.

El perill de Felipe Sanchón

Pretès el passat estiu pel conjunt de la Garrotxa, l’exjugador del Girona Felipe Sanchón és un dels principals perills de l’atac del Sabadell. L’hàbil davanter ja va fer un dels gols dels arlequinats en la victòria de la primera volta al municipal (0-2). “Felipe és molt bo. El club va lluitar per tenir-lo, té molta experiència en categories superiors. No preveiem un marcatge especial però el tenim en compte en l’aspecte col·lectiu. A través de l’equip el defensarem a ell i a la resta del Sabadell, que té altres jugadors de qualitat que ens poden fer mal”, sentencia el tècnic, que tindrà l’única baixa d’Aspar, lesionat.

Sortir del descens directe seria molt bo. És pel que estem lluitant i veuríem que anem endavant
s
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Juguem contra un equip sòlid i ordenat que encaixa pocs gols. El Sabadell va guanyar al camp de l’Elx i estarà amb la moral pels núvols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)