Territorial

El millor bàlsam, el triomf

1a catalana. Després d’una mala jornada per als interessos dels equips gironins, els cinc clubs volen tancar la primera volta amb una alegria

La setzena jornada de lliga va ser en línies generals negativa perquè, dels cinc clubs de la demarcació, tres van perdre, un va empatar i el Llagostera B no va jugar per culpa de la pluja. Arribats a la darrera jornada de la primera volta, doncs, l’objectiu de tots ells és ben clar: retrobar-se amb el triomf. Els primers que entraran en joc seran el Farners i el Lloret. Els dos clubs de La Selva disputaran els seus partits a casa a les quatre de la tarda. L’equip de Santa Coloma de Farners intentarà, d’una banda, trencar la mala dinàmica de quatre derrotes consecutives, però per fer-ho haurà de frenar un líder en molt bona forma com la Grama. El Lloret, per la seva banda, es vol estabilitzar en la zona tranquil·la superant el Mollet.

Demà, més

La Jonquera també vol tornar a guanyar i, a banda d’enganxar-se a la zona alta, calmar una mica les aigües mogudes de la darrera setmana amb un bon resultat. Els de Joan Mármol rebran un Cardedeu (16 h) que va començar el curs molt malament però que s’ha despertat en el segon tram de la primera volta. Els vallesans han perdut tan sols un partit en les darreres nou jornades. A la mateixa hora, les quatre de la tarda, començarà el seu partit a casa el Llagostera B, que té un difícil desafiament per començar el seu any futbolístic pel que fa a la competició rebent la Muntanyesa.

El Banyoles, per la seva banda, jugarà a les 12.00 h també davant del seu públic contra el Manresa. Els del Bages van acabar en una gran dinàmica el 2017 i els resultats obtinguts els van fer escalar fins al segon lloc. Rival del Llagostera B la setmana passada, tampoc va jugar el seu partit. Els banyolins necessiten els tres punts per eixugar el marge de dos punts amb la salvació.

EL FARNERS

L’equip colomenc té el desafiament de tornar a guanyar contra un líder en forma, la Grama

EL PRIMER DE L’ANY

El Llagostera B estrenarà el seu 2018 en la lliga rebent a casa la Muntanyesa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)