2a divisió FEF

Volen agafar embranzida

2a divisió B. Després de començar la segona volta amb un triomf a Alcoi, el Llagostera té ara l’objectiu de millorar els pobres registres a casa amb una victòria contra el Cornellà, tercer classificat

El Llagostera va començar la segona volta de la lliga de la millor manera possible, amb una victòria a domicili al camp de l’Alcoià (0-1) que va permetre als gironins ampliar el marge respecte de la zona de descens fins als quatre punts, la distància més gran aquesta temporada (ara els blaugrana son quinzens, amb 22 punts). Tot i així, els llagosterencs no es volen aturar i ara aspiren a aconseguir el segon triomf consecutiu en la visita del Cornellà (16.30 h), tercer classificat i un dels equips més en forma del campionat. A més d’intentar superar un rival en plena forma, el Llagostera també té el repte afegit de millorar els pobres registres que acumula com a local (9 punts en 10 partits), un handicap que fins ara ha pesat com una llosa.

“Els jugadors han vingut molt envalentits després de les vacances de Nadal i sempre que guanyes veus les coses de manera diferent; començar la segona volta d’aquesta manera és un reforç molt gran per a nosaltres. Ara tenim un partit a casa i ens hi hem de fer forts, ja que fins al moment ha estat un problema important. És evident que els números generals de la primera volta han estat dolents, però els que hem obtingut al municipal han estat especialment dolents i és en les nostres mans millorar-ho, la gent està conscienciada per aconseguir-ho”, explica l’entrenador del Llagostera, Òscar Álvarez, que també fa referència a la necessitat de millorar les prestacions ofensives (el Llagostera és l’equip menys golejador del grup tercer, amb només 13 gols a favor, els mateixos que ha marcat el Peña Deportiva): “Hem de continuar treballant en tots els apartats, sobretot en atac, ja que en defensa som un equip al qual costa fer gols.”

Pel que fa al rival, l’entrenador llagosterenc destaca el potencial del Cornellà, un equip que ha guanyat set dels últims nou partits de lliga i que ha escalat fins a una meritòria tercera posició amb 35 punts: “Tot i que el seu entrenador diu que no tenen Gallegodependència, és evident que notaran la seva absència, va marcar 18 gols amb ells i 3 més en el debut amb l’Extremadura. Tot i així, el Cornellà també va guanyar en l’última jornada i està en una situació privilegiada i merescuda en la taula classificatòria, segur que serà un rival molt difícil i haurem de suar de valent si volem emportar-nos la victòria.”

Per al partit d’avui el Llagostera tindrà la baixa de Facundo Guichón, que complirà el segon cicle de targetes de la temporada després de veure la desena groga en l’última jornada. Amb tota seguretat tampoc entrarà en la convocatòria Álex Colorado, ja que tot i entrenar-se habitualment amb el grup el club vol tenir cautela amb el jugador, que arrossega una inacabable lesió al turmell. En el bàndol visitant, Valentín Merchán tornarà a enfrontar-se al que va ser el seu club la temporada passada.

LA PRÈVIA

L’última victòria ens ha reforçat i ara volem fer-nos forts a casa. Els jugadors estan envalentits i conscienciats per aconseguir-ho

MÉS DISTÀNCIA

El Cornellà segur que trobarà a faltar els gols d’Enric Gallego, però serà un rival molt difícil
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera

A MILLORAR

El Llagostera vol ampliar els quatre punts de marge que té respecte de la zona de descens
9
Punts
en 10 partits com a local ha sumat el Llagostera, l’equip menys golejador del campionat amb només 13 gols a favor.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)