Girona

Paco Jemez

Entrenador del Las Palmas

“A Girona hem de demostrar que volem revertir la nostra situació”

A València, des de dimarts, quan l’equip insular va jugar la tornada dels vuitens de final de la copa contra el conjunt valencianista, Las Palmas ha preparat el matx contra el Girona a consciència. Molt necessitats de punts, els canaris intenten apagar els focs originats en les darreres setmanes: “Estem buscant aquell partit que ens aporti tres punts que ens permetin veure les coses d’una altra manera. S’ha de veure, però, una millora en l’equip, ja que els tres punts no vindran per art de màgia”, comentava el tècnic de Las Palmas, Paco Jémez, en la roda de premsa prèvia al partit a Montilivi.

L’entrenador canari va ser molt clar a l’hora de valorar els problemes del seu equip, cuer en la taula i en plena dinàmica negativa: “El que estem fent fins ara no ens val. Veient l’equip farem canvis mirant de ser més profunds i generar més ocasions de gol. Només així tindrem possibilitats de guanyar. En defensa també haurem de buscar alternatives per ser més sòlids. Busquem l’equilibri i continuarem provant coses fins a encertar-la”, analitzava Jémez, que no perdona la falta d’actitud dels seus futbolistes: “Podem baixar a segona, però per respecte a l’afició, el club i la professió ho hem de deixar tot al camp. Els grans competidors són els que competeixen en situacions complicades. Si no ho podem fer és que no tenim prou nivell. Hem de demostrar que volem revertir la situació contra el Girona”, sentenciava el flamant tècnic de Las Palmas.

REALISTA

“S’ha de veure una millora en l’equip, ja que els tres punts no arribaran per art de màgia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)