Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Per guanyar i deixar lluny un rival directe hem de competir bé”

Amb 50 minuts de retard respecte a l’hora programada, Pablo Machín va atendre els mitjans a la sala de premsa de Montilivi. L’entrenador del Girona espera un molt bon ambient a l’estadi el primer dia que s’hi programa un partit dissabte al migdia –“és un bon horari per a l’espectador i espero que el camp estigui ple”– i confia acabar la primera volta amb una alegria. Sense cap excés de confiança, però, perquè l’última vegada que van rebre un cuer, l’Alavés els va deixar amb un pam de nas. “La situació amb què arriben tots dos equips pot ser similar. És un rival directe per mantenir la categoria; això és indubtable. I tenim l’oportunitat de deixar-lo molt més lluny. Jo no diria oblidar-nos-en, però sí a una distància [ara són 12 punts] força difícil de recuperar. En tot cas, espero que no s’assembli a com va anar el partit contra l’Alavés, i estic convençut que en vam aprendre.”

Machín va parlar de Las Palmas: “Té excel·lents futbolistes, que fins ara no han aconseguit formar un bon equip. Però per guanyar-los i tenir aquesta tranquil·litat de deixar lluny un rival directe, hem d’estar molt bé, competir bé, i saber passar com a equip els moments en què ens puguin generar dificultats.” El de Gómara va parlar dels “senyals d’identitat molt marcats” de Paco Jémez i de les crítiques del tècnic cap al seu equip: “Segurament ho fa perquè reaccionin. Ens esperem la millor versió. Tenen futbolistes que molts equips de primer nivell desitjarien.” Machín, que va relativitzar com canvia l’equip jugant amb dos pivots o amb tres al mig, va indicar: “Si som el Girona que hem demostrat ser durant el 95% dels partits, se’ns reconeixerà i tindrem moltes possibilitats de guanyar un rival directe.”

En ple mercat d’hivern, Machín va insistir que li toca mirar de treure “el màxim rendiment possible” als jugadors que té: “Potser el millor mercat d’hivern, o el més segur, és el que tenim al vestidor. Hi ha futbolistes amb una qualitat indubtable que hem de fer que surti.”

LAS PALMAS

“No diria que si guanyem ens en podem oblidar, però la distància seria força difícil de recuperar”

LA RECEPTA

“Si som el Girona que hem sigut en un 95% dels partits, se’ns reconeixerà i tindrem moltes possibilitats”

PACO JÉMEZ

“Té uns senyals d’identitat molt marcats i ha anat a l’equip ideal. Esperem la seva millor versió”

REFORÇAR L’EQUIP

“El millor mercat, o el més segur, és el que tenim aquí, amb jugadors d’una qualitat indubtable”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)