Girona

Manel reforça el Peralada

Filial. Després de trencar la cessió amb el Llorca, el Girona i el jugador han decidit ampliar un any més la seva vinculació i acabar el curs a l’Alt Empordà

Unes hores després de trencar la cessió que l’havia d’unir al Llorca (2a divisió A) fins al final de la present temporada, Manel Martínez i el Girona han decidit renovar una temporada més el seu contracte –fins al 2019– i acabar el curs cedit a les files del Peralada. El futbolista, que no havia gaudit de continuïtat amb el Llorca, equip amb el qual ha fet una diana i ha acumulat 604 minuts de joc en nou partits durant tota la primera volta de segona A, és un reforç de luxe per a la línia ofensiva del filial gironí, que lluita per evitar el descens a tercera –actualment és el dissetè classificat amb 18 punts, els mateixos que el setzè, que jugaria la promoció de permanència i a quatre de la salvació directa–: “Estic molt content de tornar al Girona i ajudar el filial, el Peralada, aportant el màxim de mi. M’agradaria tornar a reviure les bones sensacions que vaig tenir el curs passat a Llagostera [va fer catorze dianes en el grup tercer de segona B]. El primer objectiu ha de ser aconseguir la permanència al més aviat possible, si puc ajudar amb molts gols, millor” comenta el davanter, que ahir a la tarda va fer un entrenament individual i específic a Torres de Palau amb el seu nou company, Kevin Soni: “De moment, les sensacions són bones i hi ha complicitat amb l’entrenador, a qui ja coneixia. Ja he compartit minuts al terreny de joc amb altres companys en altres clubs i tinc moltes ganes de jugar com més aviat millor amb tots ells”, hi afegeix Manel Martínez, que espera que els tràmits i la burocràcia li permetin estar a disposició del seu nou entrenador, Chicho Pèlach, aquest diumenge en què el Peralada s’enfronta com a local al València Mestalla (a les 12.00 h).

Des que va tallar la seva cessió amb el Llorca, Manel va ser objecte de desig de diversos equips de segona B, però després de renovar un any més el seu contracte ha acceptat la decisió del club amb l’objectiu d’ajudar el Peralada a mantenir-se una temporada més a segona B.

L’OBJECTIU

Manel, que va fer 14 dianes el curs passat amb el Llagostera, espera ajudar el filial a salvar la categoria
Estic molt content de tornar al Girona i ajudar el filial, el Peralada, aportant el màxim
Manel Martínez
jugador del peralada
El primer objectiu ha de ser aconseguir la permanència a segona B al més aviat possible, si puc ajudar amb molts gols, molt millor
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)