2a divisió FEF

Guanyar, guanyar i guanyar

2a divisió B. El Peralada rep el València Mestalla (12 h) amb la voluntat de confirmar les bones sensacions de Mallorca i la urgència de sumar els tres punts per no perdre el tren de la permanència

El Peralada afronta avui el primer partit a casa de la segona volta contra el València Mestalla i ho fa amb l’obligació de guanyar, i és que tot i estar empatat a punts amb l’Atlètic Balears, que ocupa la posició de play-out, els xampanyers necessiten retallar, o com a mínim mantenir, la distància amb el Llagostera, que ara marca la permanència amb 23 punts. “Tenim una oportunitat molt maca de guanyar a casa i seguir amb la bona línia que vam començar l’altre dia a Mallorca, i m’agrada veure que l’equip està molt animat perquè em fa estar segur que podem aconseguir els tres punts”, assegura el tècnic xampanyer Chicho Pèlach.

Un dels hàndicaps que es trobarà el Peralada aquest migdia és veure com s’adapta l’estil de Chicho al municipal de Peralada, amb menys espais que els que va tenir l’equip a Son Moix. “Les dimensions del camp condicionen, però els jugadors tenen clar que sempre han de ser valents i arriscar i això és una cosa que en poc temps ho han assimilat molt bé. En el cas del València Mestalla crec que el camp ens pot afavorir pel seu estil de joc”, analitza el gironí. El que sembla segur és que el partit serà d’allò més vistós, i és que el filial valencianista, que encadena cinc empats consecutius, és de llarg l’equip que més gols marca i també el que més n’encaixa de la categoria –en aquest mercat d’hivern ha perdut el seu pitxitxi Rafa Mir–. “La nostra essència ha de ser la d’anar a atacar sempre i sabem que contra el Mestalla haurem de marcar més d’un gol si volem guanyar perquè ells en l’aspecte ofensiu tenen molt potencial i desequilibren molt per les bandes. Si els deixes jugar ens farà molt mal, de manera que haurem de pressionar molt bé perquè no se sentin còmodes sobre el camp”, analitza Chicho, que tindrà les baixes del lesionat Draman i dels sancionats Soni i Estellés.

Sabem que haurem de marcar més d’un gol per sumar els tres punts. El Mestalla té molt bons jugadors
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Tenim una bona oportunitat per guanyar i seguir en la bona línia que vam començar. L’equip té clar que ha de ser valent i arriscar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)