3a divisió FEF

Tan a prop, tan lluny

3a divisió. L’Espanyol B visita el camp del segon classificat, l’Ascó, al qual ja va derrotar en la primera volta per 3-0. Divuit punts separen els dos equips, que es troben en lluites ben diferents

Una posició separa l’Espanyol B de l’Ascó, però també divuit punts. Són els dos equips que més setmanes han ocupat les dues primeres posicions de la taula, però no competeixen pel mateix. El filial blanc-i-blau, amb la primera posició pràcticament assegurada, vol conservar la imbatibilitat, mentre que els de la Ribera d’Ebre necessiten els tres punts per seguir encapçalant la lluita per classificar-se per a la promoció d’ascens.

Pocs equips semblen capaços de competir amb l’Espanyol B aquesta temporada, però un podria ser el conjunt de Santi Castillejos, que tot i que no viu el seu millor moment del curs –vuit victòries en les primeres deu jornades, només dues en les deu següents– segueix sent el millor entre el dinou equips restants. “L’Ascó és un rival molt físic i que té molt clar a què juga i no regala res. A més creen molt perill a pilota aturada”, va dir en la prèvia el tècnic David Gallego del seu rival d’avui, al qual, tot i això, en la primera volta van guanyar per un contundent 3-0. Els asconencs, per la seva banda, que només tenen la baixa d’Enric Bernat i que podrien donar minuts ja a Dani Pujol, que ha fitxat aquesta setmana procedent de l’Europa, confien a ser el primer equip en vèncer l’Espanyol B: “Algun dia han de perdre, esperem que sigui diumenge. Nosaltres a casa som forts i a veure si seguim la ratxa”, va comentar Castillejo. L’altre gran partit de la jornada serà el derbi empordanès, un duel de necessitats sobretot per al Palamós. El degà estrenarà tècnic després de quatre derrotes consecutives i una setmana ben convulsa: “M’agrada debutar en un derbi perquè sempre és especial, però espero fer-ho amb una victòria, que és el que més falta ens fa”, va valorar el nou entrenador Pitu Batlle. A l’altra banda, Damià Abella i Aitor Yeto seguiran fent les funcions de tècnic a la banqueta del Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)