2a divisió FEF

Una aparició decisiva

2a divisió B. Un gol de Pablo Sánchez poc després d’entrar al camp (82’) permet al Llagostera empatar contra el Cornellà, que s’havia avançat mitjançant Sascha (11’). El tècnic Òscar Álvarez i el jugador visitant Edgar van ser expulsats

llagostera 1 cornellà 1

LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Esteban, Pol Gómez (Maymí, 53’), Fuster, Carbó, Pitu (Pablo Sánchez, 71’), Leo, Chele, Gavilán i Gabarre.CORNELLÀ:Craviotto, Pere, Edgar, Maureta, Valentín, Sergio Gómez, Pep Caballé, Borja, Néstor (Pep Caballé, 84’), Fito (Pujol, 74’) i Sascha.GOLS:0-1 (11’) Sascha. 1-1 (82’) Pablo Sánchez.ÀRBITRE:Herrero Arenas.T.G.:Als locals Gavilán, Marcos i Carbó, i als visitants Sascha, Pere i Sergio Gómez.T.V.:Al tècnic local Òscar Álvarez (82’) i al jugador visitant Edgar (82’).PÚBLIC:Uns 150 espectadors al municipal de Llagostera.

Al Llagostera li està costant Déu i ajuda guanyar a casa aquesta temporada –només dues victòries i 10 punts en 11 partits al municipal– i, ahir, els d’Òscar Álvarez van tornar a quedar-se sense el triomf davant de la seva afició en la visita del Cornellà. I encara sort, i és que els barcelonins es van avançar amb un gol matiner de Sascha (11’) que els llagosterencs només van poder igualar en el tram final del partit, quan va aparèixer Pablo Sánchez (82’) per marcar el definitiu 1-1.

El partit va començar intens i amb els dos equips buscant la porteria rival des de bon principi. Fito va fer intervenir Marcos a les primeres de canvi, abans que Sascha avancés els visitants després d’un xut afortunat que va rebotar-li abans d’entrar a dins (11’). El Llagostera començava el partit de pega, però tot i així va intentar aixecar-se tot buscant l’empat. La intensitat dels locals, però, no es traduïa en ocasions clares, mentre que el Cornellà estava molt ben ordenat damunt del terreny de joc i tampoc renunciava a l’atac. El Llagostera tant ho intentava amb joc directe com també combinant, però sempre li faltava encert en l’última passada o bé en la rematada final.

Gavilán i Chele ho van provar amb dues rematades que van sortir desviades, abans que el Cornellà gaudís d’una gran ocasió amb un xut a dins l’àrea d’Edgar que va sortir fregant el travesser. El Cornellà no s’aturava i ara era Borja qui tenia a tocar el 0-2 amb una forta rematada des de fora l’àrea, com també després Fito de falta directa, en un tram de partit de domini total dels de Jordi Roger. I així es va arribar al descans, amb un mínim avantatge per als barcelonins que obligava el Llagostera a millorar en la segona part per treure’n alguna cosa de profit.

Després de la represa, el Llagostera va sortir a totes i ben aviat va posar en tensió el rival amb un potent xut de Javi Chica que es va estavellar al pal. Llavors, Fito, del Cornellà, va fer estirar Marcos en una rematada amb la cama esquerra, però era el Llagostera l’equip que gaudia de més possessió. Tot i així, el visitant Pere va tornar a inquietar pel Cornellà amb un xut que va sortir molt proper al pal, en un espai de temps en què ja es començava a notar una mica el casament en els dos equips. Els minuts anaven passant i el Llagostera, tot i ser superior, no aconseguia millorar, sent estèril en atac i sense trobar-se còmode amb la pilota als peus. Fins que va aparèixer Pablo Sánchez. L’atacant, que havia entrat de refresc en la segona meitat, va marcar el gol de l’empat amb un xut creuat des de dins l’àrea (82’), una diana que va donar moral als llagosterencs per encarar el tram final de partit amb la il·lusió de buscar la remuntada. Entremig, l’àrbitre va expulsar el tècnic del Llagostera Òscar Álvarez i el jugador del Cornellà Edgar. L’empenta final dels gironins, però, no va tenir premi i fins i tot el Cornellà va vorejar l’1-2 amb una falta de Borja que es va estavellar al pal. Al final, els punts es van repartir.

ELS VESTIDORS

Veient com ha anat el partit, l’empat és bo. En la segona, hem estat millor que no pas el Cornellà
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera

S’ESTRENA

Sumar fora de casa sempre és positiu, però aquest partit era per guanyar-lo
Jordi Roger
entrenador del cornellà
1r
gol
de Pablo Sánchez amb el Llagostera aquesta temporada. El davanter en va fer dos el curs passat amb el conjunt gironí.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)