Reus

Una fuetada definitiva

Reus. El gol de Cristian Herrera, en el primer quart d’hora de partit, sentencia el conjunt roig-i-negre, que planta cara amb molt protagonisme ofensiu però que torna a marxar sense res

reus 0 lugo 1

REUS:Edgar; Campins, Pichu Atienza, Olmo, Menéndez; Domínguez, Vítor, Carbonell (Yoda, 69’); Carbia (Cámara, 81’), Haro (Lekic, 69’) i Máyor.LUGO:Juan Carlos; Leuko, Cruz, Josete, Ruiz (Kravets, 52’); Pita (Albarracín, 68’), Seoane; Vico (Escriche, 88’), Azeez, Cristian Herrera; i Barco.GOLS:0-1 (14’) Cristian Herrera.ÀRBITRE:Ais Reig.T.G.:als locals Máyor i Fran Carbia; als visitants Luis Ruiz, Pita, Kravets, Cristian Herrera, Albarracín.T.V.:al tècnic López Garai (63’).PÚBLIC:1.822 espectadors al Municipal de Reus.

El Reus sap perfectament, perquè ja fa un any i mig que és a la categoria, que en una divisió tan igualada hi ha poques coses que decantin la balança. No va valer ahir el bon to que va demostrar l’equip de López Garai, amb protagonisme amb la pilota i presència a l’àrea rival, perquè el gol de Cristian Herrera, al principi del matx, va suposar una altra derrota. La tercera en cinc partits, que signifiquen una sèrie de 2 de 15 punts. Els roig-i-negres s’acosten perillosament al descens i s’encreua en la classificació i en el calendari amb el Nàstic; amb un derbi del camp de Tarragona, el de diumenge que ve, amb més ingredients que de costum.

Davant la dicotomia de jugar amb dos puntes, López Garai va preferir deixar Máyor sol al flanc d’atac i acompanyar-lo amb dos extrems. I al Reus li va anar bé. Els primers minuts van ser de domini roig-i-negre, acaparant la possessió de la pilota i, fins i tot, comprovant la resistència de la marca de guants que utilitza Juan Carlos. Perquè fins al gol, el Lugo no sabia ni de quin color era la samarreta d’Edgar Badia. De vegades, en la segona divisió només cal comprovar-ho una vegada per guanyar un partit i, de fet, el Lugo ahir no va necessitar gaire més que la diana, prop del quart d’hora, que va anotar Cristian Herrera. El gol va fer molt de mal al conjunt roig-i-negre, sobretot perquè va ser a partir d’un error propi, ja que Carbonell va driblar on no tenia la necessitat de fer-ho i va generar una transició ofensiva. Aquesta va acabar en centrada de Luis Ruiz i rematada amb el cap de l’exjugador del Girona a gol.

Revolució amb els canvis

Al Lugo ja li estava bé parapetar-se al darrere, i això és el que va fer durant la resta del partit gràcies a la renda obtinguda. Juan Domínguez, amb un xut fluix, i Vítor Silva, en una transició, van tenir tímides ocasions, però el pes del partit era dels locals. El Lugo, en canvi, va portar més verí en un córner, que Josete va enviar fora.

Tot i les constants arribades, el Reus no va revolucionar el partit fins als canvis. En els primers instants de la segona part, els gallecs van tenir dues oportunitats per a la sentència: Fede Vico, amb un xut que va desviar Edgar Badia, i Bernardo, en un córner que va anar per sobre el travesser. Yoga i Lekic van entrar per revitalitzar l’atac i entre les dues figures i la tendència desbocada del Reus, el partit es va revolucionar. El serbi va protagonitzar una gran jugada individual que no va acabar en gol per centímetres, i el francès va tenir dos bons xuts, aturats pel porter. El xoc, però, va acabar amb dues aturades que van evitar el segon del Lugo: una, de Badia, a cop de cap d’Albarracín, i una altra de Yoda a xut d’Escriche, quan el porter del Reus tornava de pujar a rematar l’últim córner.

ELS VESTIDORS

Hem jugat bé, hem tingut més pes ofensiu, però ells amb molt poc ens han matat
Aritz López Garai
entrenador del reus
Ja ens tocava posar fi a la mala ratxa. Hem fet un molt bon esforç en un camp complicat
Francisco Rodríguez
entrenador del lugo

Garai, expulsat per segona vegada

El tècnic del Reus, López Garai, va ser expulsat ahir quan faltava mitja hora per acabar, ja que l’àrbitre va considerar excessives les seves protestes. “No he dit absolutament res”, es va defensar Garai en la roda de premsa posterior: “El que més mal em fa és que jo m’estimo el futbol, gaudeixo i pateixo a prop, i en aquest sentit els entrenadors estem indefensos”, va afegir. El tècnic no podrà seure a la banqueta del Nou Estadi la setmana que ve a causa de la sanció que l’imposaran. El basc ja va ser expulsat contra el Llorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)