2a divisió FEF

futbol

lleida

Reacció a temps

Remuntada a Saragossa. El Lleida encadena la segona victòria en la lliga i escala posicions després de vèncer el Deportivo Aragó gràcies als gols de Manu Molina i Bojan en el tram final

dep. aragó 1 lleida 2

DEPORTIVO ARAGÓ:Sergio, Leto, Adán, Clemente, Maxi Rosales, Nieto, Álvarez, Ahmed (Navarro, 66’), Pep Biel (Aparicio, 80’) i Rotellar (Rubio, 80’).LLEIDA ESPORTIU:Diego Rivas, Pumar (Musa, 77’), Satrustegui, Trilles, Andriu, Albistegui (Nierga, 61’), Moustapha (Valiente, 76’), Manu Molina, Juanto, Jorge Félix i Bojan.GOLS:1-0 (17’) Pep Biel. 1-1 (77’) Manu Molina. 1-2 (81’) Bojan Radulovic.ÀRBITRE:Bosch Domènech.T.G.:als locals Clemente, Álvarez, Pep Biel i Aparicio; i als visitants Manu Molina, Bojan i Jorge Félix.T.V.:al visitant Maxi Rosales (90’), doble amonestació.

El Lleida va tornar de la seva visita al camp del filial del Saragossa amb 3 punts molt valuosos al sarró. El conjunt de la Terra Ferma, això sí, va haver de patir per aconseguir la victòria, ja que no va ser fins al darrer quart d’hora que va ser capaç de capgirar un 1-0 en contra amb les dianes de Manu Molina i Bojan Radulovic. Els de Gerard Albadalejo, que ahir ja va fer debutar Álex Albistegui, obliden la derrota de la copa contra l’Atlético encadenant la segona victòria en la lliga, fet que els permet continuar escalant cap a les posicions més privilegiades.

En el primer temps, el Lleida va disposar d’un grapat d’arribades de perill, però no va concretar i va arribar al descans amb el marcador en contra. I és que l’efectivitat va tenir-la el Deportivo Aragó, que va obrir la llauna en el minut 17 gràcies a l’encert de Pep Biel. El migcampista local, que ja havia avisat, va batre Diego Rivas connectant una bona centrada d’Abel.

Després de la represa, el Lleida Esportiu va continuar buscant la porteria de Sergio i va tenir força més encert. Això sí, els d’Albadalejo no van resoldre el partit fins que es va arribar al tram final. En el minut 77 Manu Molina va aconseguir l’empat amb una bona rematada de cap, i en el 81 Bojan Radulovic, que havia estat un maldecap per a la defensa del Deporivo Aragó, va fer el gol de la victòria tot caçant una pilota morta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)