Territorial

El Banyoles es deixa remuntar pel Manresa

1a catalana. Els visitants van capgirar el gol inicial amb dues dianes en dos minuts (54’ i 55’)

banyoles 1 manresa 2

BANYOLES:Bartrina, Gallardo, Andreu, Jordi Sala, Zou, Marc Viadé, Francesc (Amós Gasca, 64’), Toni Güell (Barceló, 16’), Pol Bastidas (Gispert, 85’), Ignasi Massó i Adrià Casanova.MANRESA:Luque, Jhony, Solernou, Agus, Moha, Bernat, Biel (Javi López, 46’, Arenas, 78’)), Sergi Soler (Alejandro, 76’), Leandro (Florent, 46’), Brian Canalejo i Manel Sala.GOLS:1-0 (37’) Casanova. 1-1 (54’) Pol Bastidas, en pròpia. 1-2 (55’) Brian.ÀRBITRE:Martínez Navarro.T.G.:als locals Casanova, Zou i Marc Viadé i i als visitants Alejandro i Solernou.T.V.:al local Gallardo (89’) i als visitants Jhony (89’) i Manel Sala (60’).COMENTARI:Nova ensopegada del Banyoles, que va enllaçar la segona derrota i continua en descens. Els banyolins van perdre a casa contra el Manresa (1-2) en un partit en el qual els d’Adam Fontes es van deixar remuntar l’avantatge. Adrià Casanova va avançar els locals en la primera meitat (37’), però el Manresa va reaccionar en el tram inicial de la represa amb dos gols en només dos minuts de diferència. La primera diana va ser en pròpia porteria de Pol Bastidas (54’), just abans que Brian capgirés el resultat en aprofitar una errada local (55’). El cop va ser dur per al Banyoles, que tot i buscar l’empat amb un home més –Manel Sala va ser expulsat en el minut 60– no se’n va sortir i va acabar claudicant a casa. En els últims compassos el local Gallardo i el visitant Jhony van ser expulsats amb vermella directa arran d’una picabaralla.